Exista exercitii http://blogulsportivilor.com/exercitii-de-crestere-in-inaltime/
Da sa iti spun eu,
de cind sunt in clasa intaia eram cea mai mica (la virsta) dintre toti colegii mei, dintre toti verisorii si prietenii toti, cei ce ma inconjurau erau inalti si imi parea ca sunt asa de mica si toti ma cred copil, in doua veri am crescut cu 15 cm (serios, poate ca si asa era varsta) am sarit foarte mult in coarda, cate o suta de ori pe zi, uneori mai mult, si mancam lactate... iaurturi si smantana in deosebi, la fel ma tineam cu mainele de bara pentru flexiuni, si stateam cat puteam pina nu ma dureau mainele, apoi iar saream, si asa am crescut,
sper ca te-am ajutat si vei creste :* (daca esti in varsta de pubertate 100% va lucra oricum organismul creste pina la 25 de ani si ai toate sansele pina atunci)
mult succes,
papa! (fundita? )
Pai poti juca voley poti dormi poti sa faci multe na incearca voley poate o sa te ajute!
Sunt la teleshopping niste chestii metalice care se pun in pantofi si arati cu maxim 7 cm mai inalta Ma rog sunt si exercitii gen saritul corzii,tractiuni, parcurs de bari orizontale, catarari...