| SiMpLa a întrebat:

Stiti vreun site ceva orice sa ma invete trucuri de macheaj? sa ma invete sa ma machez corect, ca la cei 16 ani ai mei vreau sa stiu cat mai multebig grin.multumesckisskiss

Răspuns Câştigător
| alexdop21 a răspuns:

Tu iti dai seama ca de fiecare data cand imi pui stupid tu efectiv te indobitocesti pe tine? Nu vezi ca in momentul in care esti corectat/a nu reactionezi ca un om ci mai degraba ca o fiara? Uneori sa stii ca realitatea si adevarul dor, dar trebuie infruntate. Eu zic ca puteai sa iti editezi intrebarea, eu sa pic de fraier, dar castigam batalia asta ...asa ca mai bine las-o asa si cu fiecare stupid pe care mi-l dai, cate un comentariu o sa vina de la mine

5 răspunsuri:
| alexdop21 a răspuns:

La cei 16 ani ai tai cred ca ar trebui sa stii mai mult sa scrii decat sa te machezi

| alexdop21 a răspuns:

Iaaaa mi-ai dat stupid ? Ia uita-te mai bine si vezi ce forma redusa ai folosit pentru a enunta intrebarea , si abea apoi da-mi mie stupid . Copii fara minte

| alexdop21 a răspuns:

Iaaaa mi-ai dat stupid? Ia uita-te mai bine si vezi ce forma redusa ai folosit pentru a enunta intrebarea, si abia apoi da-mi mie stupid. Copii fara minte

| Litlle B a răspuns:

Cred ca cel mai mult te'ar putea ajuta tutorialele de pe youtube, mai ales daca intelegi engleza. Sunt o multime foarte potrivite varstei tale. Poti da search: "makeup for teenagers". Acesta e doar unul din numeroasele exemple: http://www.youtube.com/watch?v=5RxGBGj_xxI