| dumiali1998 a întrebat:

Stiu ca a mai fost pusa intrebarea dar vreau sa o repet si sa cer o parere.As dori sa particip la Next Top Model(da stiu prostuta ideea dar imi place sa experimentez new things), ma rog trecand peste paranteza va prezint niste detalii despre mine.Deci am 48 de kg,. ochii albastrii, din pacate numai 1, 63 crying, si par relativ lungut si picioare lungi.Stiu ca inaltimea ma doboara dar credeti ca as avea vreo sansa? App. am 14 ani si este permisa varsta iar avantajul meu este ca la o varsta frageda corpul arata altfel si am mai facut si eu niste sporturihappy

P. Stongueoza de la avatar este veche.

9 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Hey ai incredere in tine. Daca vrei cu adevarat ceva poti reusii. Toata lumea are o sansa, inclusiv tu. Asa ca ai incredere in tine pentru ca niciodata nu sti ce se va intampla.

| dumiali1998 explică:

Multumesc PollyBugs, dar totusi inaltimea ma doboarasad

| KellyGreen a răspuns (pentru dumiali1998):

Ti'as spune sa faci inot dar nu o sa te inalti miraculos 7 cm. Insa poti sa faci sporturi gen inot, baschet, gimnastica deoarece ai 14 ani si sigur o sa te mai inalti. Am o prietena care 12 ani avea 1.53 si acum la 19 ani are aproape 1.77.

| dumiali1998 explică (pentru KellyGreen):

Multumesc mult de tot de sfat si sper ca o sa ma mai inalt:*:* t pup:*

| love_5869 a răspuns:

Merita sa incerciii daca te va respinge asta e. dar poate iti va da o sansawinking

| DanaX a răspuns:

Din pacate la Next Top Model by Catalin Botezatu primesc fete doar peste 1, 70. happy.

| KellyGreen a răspuns (pentru DanaX):

Serios? Pai ce mai sunt niste nesimtiti, nu dau sanse egale tuturor.

| dumiali1998 explică (pentru DanaX):

Da stiu acest lucru dar nu exista nici o speranta?:S

| DanaX a răspuns (pentru dumiali1998):

Poti incerca la agentia MRA (Nu stiu adresa) si sa te duci la modelling pentru varsta ta happy Daca te referi la Laura ca are 14 ani si 1, 80, ea face atletism, dar tu esti normala pentru varsta ta asa ca merita sa incerci.