Incearca sa iti asortezi rochia cu ceva frumos si la moda, incearca un balerin cu talpa ortopedica, este si frumos, la moda si foarte comod.
Nu te obliga nimeni sa-ti cumperi pantofi cu toc foarte inalt. Ideea e sa te simti bine, apoi sa arati bine. Daca locatia in care se tine banchetul iti permite (adica nu se tine pe varf de munte sau la mare, pe plaja), poti sa-ti iei niste sandalute dragute, cu toc mediu, sau ceva pantofi cu platforma si decupati. Daca ai picioare subtiri, poti purta cam orice. daca ai glezne groase, incearca sa eviti barete in jurul gleznei ca nu prea te avantajeaza. eventual poti lua rochia cu tine cand mergi sa probezi pantofii/sandalele. Eu incerc mereu sa-mi iau ceva care sa pot asorta cu 2-3 tinute pe care le am acasa, ca nu pot sa-mi cumpar pantofi noi de fiecare data.
Incearca sa-ti eie o pereche de incaltaminte cu talp si tocul comod in primul rand, apoi sa se asorteze.
Bafta!
Sunt de aceeasi parere cu ceilalti! ia ti ceva care sa fie finut discret comod deci ceva care sa se si asorteze cu rochita dar care sa fie si la moda! banuiesc faptul ca vei vrea sa dansezi! atunci nu ti lua niste pantofi cu super toc...ar fi foarte nepotrivita alegerea
Avand in vedere ca trebui sa fii mult in picioare ca doar e banchet, ar trebui sa-ti menajezi picioarele si sa incalti o pereche de sandale nu pantofi... iar pe talpa sandalei ai putea atasa niste perinite din silicon anume pentru comoditatea incaltamintei...
Cauta pantofi cu toc mediu
http://www.gatitul-miresei.ro/pantofi-ocazie-vand-48