Cum sa fie normal sa-ti cada parul primavara si toamna?! Ce, esti animal? I-am spus si @mihaelei componentele mastii pentru par (@mihaela:o fiola de vit A lichida), si iti mai spun si tie una:5 linguri de ulei de masline(ricin, porumb)cald + 5 linguri de titei + 1 galbenus de ou. Se maseaza pielea capului dupa care se infasoara cu un prosop muiat in apa fierbinte si stors.Se sta minim 15 min. apoi se spala cu sampon de plante(urzici, mesteacan)si se limpezeste in apa in care s-a pus suc de lamaie(da elasticitate si stralucire parului).
Tocmai am pus o intrebare pe TPU. ulei de masline, ou, si vitamina A dar nu stiu cantitatea pentru vitamina A toata lumea spune ca e super si pentru caderea parului si pentru parul detereorat iar chestia cu caderea parului si regenerarea nu e adevarata asta se intampla doar la caini pisici etc
Cand incepi sa te vopsesti, structura firului de par sufera foarte mult, deci, vopseaua ar putea fi o cauza! dar deseori si hormonii sunt de vina. multa lume are problema asta. si eu am patit-o la un moment dat si am cumparat de la farmacia naturista o masca pe baza de petrol - mirosea destul de nasol, dar efectele au fost foarte bune! ai mai putea incerca in prealabil si uleiul de ricin.