| AnaMaria1264479 a întrebat:

Stiu ca este cam devreme dar as vrea niste sugestii pentru rochii de banchet...Sunt a-8a am 1.65 si in jur de 60 de kg. In ce mi-ar sta bine? Eu ma gandeam la ceva mulat in sus, larg in jos si sa fie pana un pic mai sus de genunchi. Dati si idei de culori dar nu roz sau rosu.

Răspuns Câştigător
| JustMusic a răspuns:

Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Ai putea incerca un modle ca prima rochie si culoare cele de a 2a.
O rochie verde ar arata bine, te-as sfatuii sa eviti o rochie complet neagra deorece o sa fie prea mare contrastul intre ea si piele ta, ai putea incerca rochie neagra sus si colorata jos sau invers.Cauta o rochie care sa fie colorata dar in nuante mai reci, deoarece esti oleaca mai plinuta{ca si mine} culorile deschise o sa pe para sa apri si mai grasa, un albastru, un verde, violet/mov ar arata super, evita modelel cu dungi pe orizontala dau impresia ca esti mai lata, iar dungile pe verticala dau impresia de os iluieta mai supla.

7 răspunsuri:
| AdeElLl a răspuns:

laughing Avem aceiasi problema si eu sunt a 8 a si o sa urmeze banchetubig grin
Te sfatuiesc sa te straduiesi sa slabesi, eu sunt un pic mai inalta ca tine si cu 12 kg mai slaba dar nu-i nimic.
Ar fi bine daca ai lucra la niste abdomene (daca ai nevoie ) pentru a arata superb in rochia pe care ti.o alegi.
In legatura cu rochia eu zic un albastru chiar si o rochie neagra (subtiaza talia/iuluzie(cicalaughing ) sau un mov inchis cu negru, dar te sfatuiesc sa iti ei o prietena si in timpu liber swi sa hoinaresti prin magazine pentru ati face o inpresie despre rochiie care sunt si ce iti doresti u.Eu cred ca ma voi indrepta spre ceva scurt(peste genunchii) si niste pantofii cu toc sau balerini daca vrei sa dansexzzii mai mult...

| JustMusic a răspuns:

Pai e mult pana atuci, poti incerca sa mai di jos cateva kg.Sunt de acord cu tine in privinata rochiei, cle tip gogosar avantajeaza fetele mai plinute si cu niste tocuri{nu exagerat} o sa arati super.
Acum la culoare depinde si de ce iti palce.Si de culoare parului, a tenului, a ochilor, ca sa te avantajeze. Daca imi zici lucrurile aste cred ca ti-as putea da o idee.

| AnaMaria1264479 explică (pentru JustMusic):

Pai sunt bruneta, am ochii caprui spre verzi si sunt destul de palida...

| AnaMaria1264479 explică (pentru JustMusic):

Pai am ochii caprui spre verzi, parul brunet si sunt destul de palida...eu ma gandeam la ceva turqoise

| JustMusic a răspuns (pentru AnaMaria1264479):

Http://www.google.ro/......tp?/imgres
Ai putea incerca un modle ca prima rochie si culoare cele de a 2a.
O rochie verde ar arata bine, te-as sfatuii sa eviti o rochie complet neagra deorece o sa fie prea mare contrastul intre ea si piele ta, ai putea incerca rochie neagra sus si colorata jos sau invers.Cauta o rochie care sa fie colorata dar in nuante mai reci, deoarece esti oleaca mai plinuta{ca si mine} culorile deschise o sa pe para sa apri si mai grasa, un albastru, un verde, violet/mov ar arata super, evita modelel cu dungi pe orizontala dau impresia ca esti mai lata, iar dungile pe verticala dau impresia de os iluieta mai supla.

| Zeflemitoarea a răspuns:

Data de astăzi: 28.09. 2012

Răspuns utilizator avertizat