Bună.
Folosește rujul, glossul sau luciul de buze pentru volum.
Lasă operațiile estetice: pe afară e vopsit gardul, iar înauntru leopardul "se descompune" din cauza injectării cu toxina butulinică!?!
Medicina estetică nu face atâta reclamă la efectele secundare, aici tu trebuie să te documentezi foarte, foarte bine. Nu este de glumit. Multe persoane au avut numai de suferit din cauza acestor intervenții de înfrumusețare peste ce-a dată de natură.
Pa, pa.
Glossul pentru volum cand il dai pe buze ai o senzatie ciudata ce0i ndrept simti cum te furnica, insa are efect!
Dar de ce iti faci griji? Crezi ca pe lumea asta nu sunt baieti care prefera fetele cu buze subtiri?
Buna! eu cred ca luciul de buze roz spre alb este foarte bun pentru buzele tale ca face buzele sa para mai groase :*:*. te pup
Nu ai nevoie decat de un contur de buze, un ruj, si un glos. Aplici mai intai conturul care sa fie un pic mai inchis decat rujul, un pic nu mult... apoi aplici rujul cu o pensula de preferat(pentru ca il poti intinde mai bine), pe buza de sus te dai din exterior spre interior, iar pe buza de jos din interior spre exterior, apoi aplici glosul nu mult pentru ca apoi se face naspa pe buza. Si cam atat... sper ca ti-am fost de folos... pupici:*:*:*
CristinaCristinaa întreabă:
kalakkas întreabă: