| marie a întrebat:

STiu ca nu e o intrebare tocmai buna, sau inteligenta, dar poate voi stiti ceva care sa imi ingroase putin buzele.cand ma uit in oglinda vad niste buze subtiri, etc. poate stiti alte modalittati, pentru ca sincer nu vreau sa ajung la botox...nu vreau... daca nu stiti asta e...asa m-a facut Dumnezeu... dar ma gandeam si eu asabig grin...

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Folosește rujul, glossul sau luciul de buze pentru volum.
Lasă operațiile estetice: pe afară e vopsit gardul, iar înauntru leopardul "se descompune" din cauza injectării cu toxina butulinică!?!
Medicina estetică nu face atâta reclamă la efectele secundare, aici tu trebuie să te documentezi foarte, foarte bine. Nu este de glumit. Multe persoane au avut numai de suferit din cauza acestor intervenții de înfrumusețare peste ce-a dată de natură.
Pa, pa.

10 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Glossul pentru volum cand il dai pe buze ai o senzatie ciudata ce0i ndrept simti cum te furnica, insa are efect!happy

| pepe a răspuns:

Numai colagenul te mai poate ajuta.

| BabyRosse a răspuns:

Eu te-as sfatui cu un creion pentru ingrosare a buzelor.

| Traficantadecorcodushe a răspuns:

Aplică un strat de gloss pe buze şi o sa pară mai pline.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Glossurile alea pentru volum sunt oribile pentru ca inteapalaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma, mie-mi plac spre exemplu, buzele subtiri. big grin

| aysun a răspuns:

Dar de ce iti faci griji? Crezi ca pe lumea asta nu sunt baieti care prefera fetele cu buze subtiri?

| miha92_9353 a răspuns:

Buna! eu cred ca luciul de buze roz spre alb este foarte bun pentru buzele tale ca face buzele sa para mai groase :*:*. te pup

| albynutza a răspuns:

Nu ai nevoie decat de un contur de buze, un ruj, si un glos. Aplici mai intai conturul care sa fie un pic mai inchis decat rujul, un pic nu multhee hee... apoi aplici rujul cu o pensula de preferat(pentru ca il poti intinde mai bine), pe buza de sus te dai din exterior spre interior, iar pe buza de jos din interior spre exterior, apoi aplici glosul nu mult pentru ca apoi se face naspa pe buza. Si cam atatbig grin... sper ca ti-am fost de folos... pupici:*:*:*

| aryna a răspuns:

Glossul.ruj cam astea...lasa operatile ca nu sunt bune de nimicwinking