anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu ca suna stupid >:", dar imi poate explica cineva cum se fac cumparaturile pe net? este o metoda sigura, adica am auzit ca unele persoane se trezeau la usa cu altceva decat comandasera...si inca ceva, daca stau in ilfov (gen tara) pot face astfel de cumparaturi? a, si cum platesti altfel decat cu cardul? multumesc happy

3 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Eu am facut cumparaturi pe net (medicamente din tara), am platit la posta cand am primit coletul(nu am platit cu cardul).

| Fury a răspuns:

Nu poti sa fii 100% sigura. Curierul nu te lasa sa desfaci pachetul pana nu ii dai banii in mana. Nu e vina lui. Asa e politica curieratului. Mai exista si site-uri din astea false dar mie nu mi s-a intamplat si am comandat niste lucruri d p net

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Uite, eu imi cumpar ce am nevoie, adica consumabile pentru casa, igiena personala, de pe net, am totalul comenzii, firma de curierat rapid imi aduce produsele acasa, si eu stau in Ilfov, si platesc cash la livrare, daca e vreo problema, ce-i drept n-au prea fost, sun la producator si ei rezolva problema pentru ca produsele si serviciile au garantie pe satisfactie, adica nu esti multumit returnezi si primesti toti banii integral. Depinde de la cine cumperi. Corina