anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Stiu.Suna deplasat si parca pierdut intr-o imaginatie fara limite.Cred ca nu are sens intrebarea... dar totusi cand zic «cred» e clar ca, ceva nu e lamurit.
Am auzit o persoana zicand, mai in gluma, mai in serios, ca, fondurile de ten lichide sunt create ca sa iti produca riduri ca sa le folosesti mai des si sa iti devina necesitati.
Bineinteles ca pare ceva "dus", lucrul asta... dar credeti ca mintea umana e in stare sa puna pe piata ceva cu un astfel de efect? Ma refer la binecunoscutele Avon, Oriflame, Ives Rocher, L'Oreal Paris, sau alti distribuitori.

Personal cred ca nu este posibil/adevarat asa ceva, dar care este parerea dumneavoastra?

Multumesc.

2 răspunsuri:
| Zady a răspuns:

Sincer si eu ma indoiesc ca niste firme asa serioase sa faca un asemenea lucru.sunt sigur ca exista si astfel de produse dar daca vezi ca le folosesti si nu merg cum ar terbui de ce ai mai continua

| Eff a răspuns:

E clar ca nici bine nu iti fac. Dar "cantitatea" de rau produsa e cu atat mai mare cu cat calitatea e mai proasta.

Mintea umana e in stare sa produca ooooorice, gandeste-te la tot felul de dezastre produse de oameni. Povestea (?) cu fondul de ten e o foarte mica particica din marea de rau pe care oamenii il pot produce.

Deci, riduri oricum faci, indiferent ca te dai cu fond de ten sau nu. Daca te dai cu fond de ten macar te simti bine ca stii ca ai un ten frumos. Altfel faceai riduri de stres ca arati raulaughing

Întrebări similare