Nu ai deloc prea multe kilograme. La varsta ta, cred ca arati superb.
In legatura cu bulimia: nimeni nu te poate ajuta pe YM. Trebuie sa beneficiezi de ajutor psihiatric, de un medic specializat, de terapie medicamentoasa si psihoterapie. Trebuie sa accepti ca esti grav bolnava, ca boala ta psihica este una care duce la moarte daca nu este tratata la timp. Ai acceptat faptul ca esti bolnava, acum trebuie sa mai accepti faptul ca ai nevoie de tratament real, nu de vorbe. Bolile mintii sunt grave, dar din fericire tu ai una care poate fi vindecata.
Nu itia scunda ca este o lupta grea. dar daca luni te internezi la psihiatrie, undeva intr-o clinica cu experienta in asa ceva, daca iei hotararea sa nu mai plangi, ci sa lupti pentru sanatatea si viata ta, daca fiecare zi a urmatorilor ani ti-o dedici luptei impotriva acestei cumplite maladii, daca esti dornica sa traiesti frumos si normal, atunci vei reusi. Cu ajutorul medicilor, psihologilor, parintilor, vei invinge boala si intr-o zi vei privi in urma si vei zice: am reusit, sunt sanatoasa, de-acum pot avea o viata normala. Poate te vei casatori, poate vei avea copii, poate totul va trece ca un vis urat. Dar nu de la sine si nu cu lacrimi, vaicareli si conversatii pe YM. Ci cu vointa, lupta, sacrificiu si mai ales cu ajutor profesionist.
Buna!
Pastreaza-ti lacrimile pentru cand va fi nevoie.
Mancarea nu este o solutie.
Plimbate mult.
Pa!
Sunt alaturi de tine.te rog numai plange.la mine sunt alte probleme...eu sunt singura de peste un an.dar nu am ce face.pentru ca nu am sentimente decat fata de un tip care are o relatie de 3ani si asta e
Aici sunt doua posibilitati: ori esti studenta la psihologie, actorie; chestii de genu. Ori chiar ai o problema.
Daca ai o problema, nu inteleg de ce o ai. Te simti rau? Te simti incomod? Plus ca din cate-mi zici, la 1.60 cu 55 kg; in mod teoretic nu ai decat cu 5 kg in plus Ai numai 16 ani, nu cred ca la varsta ta ar trebui sa te gandesti la asta. Daca te deranjeaza "gura prietenilor", cauta altii care te accepta. Stima!
Ar trebui sa incepi sa scrii o carte te descurci mai bine ca William Shakespeare...
Bineinteles ca tot ce am zis nu este adevarat!
Daca aveai o problema si cautai sfaturi nu incepeai sa scrii o drama...
Parerea mea? Teatru ieftin!
Multumesc pentru raspunsuri! Teatru ieftin? Cautam doar ajutor intr-un moment de disperaresi...cam atat.
Tu cred ca ai o problema la tartacuta! Ti-ai facut un ID de bulimica, ai o poza la avatar cu o bulimica, plus ca scrii o drama de 2 lei la inceput in loc sa te axezi pe intrebarea propriu-zis, serioasa de altfel si in plus ai mai pus intrebarea asta de 3 ori pana acum! Ce vrei de la noi? Daca ai aflat ca esti "bulimica" desi la kilogramele si inaltimea ta totul e in regula si astfel in opinia mea nu aveai ce cauta la spitale de anorexici sa afli acel "diagnostic", trebuia sa te internezi si sa lasi dramele pe TPU ca se tratezi fiindca este in realitate o boala grava!
Insa vorba lui @Alexandru, ce faci tu imi pare mai mult un teatru ieftin si o obsesie de aceasta boala numai de dragul de a iesi in evidenta! Nu stiu, nu ca te-ar interesa pe tine, insa personal nu ai reusit sa ma convingi ca esti intr-adevar bolnava!
Dar ca sa te cred totusi, lamureste-ma si pe mine: ce inseamna bulimia? Cum se manifesta bulimia in cazul tau? De asta sunt curios si vreau ca numai tu sa imi raspunzi!
Buna.
Poate ca e cam tarziu sa iti scriu acum dar ti am luat idul si sper sa vorbim...Crede ma ca te inteleg. E bine sa stii ca sunt persoane in situatia ta, nu esti singura disperata de ceva, chiar daca nu pare a fi ceva grav. 5 kg in plus nici nu se prea vad,dar conteaza cum te simti tu,si vad ca nu te simti bine in pielea ta.
Fraierii care zic chestii gen,, teatru iefrin" mai bine sa nu mai zica nimic. daca nu intelegi sau nu esti bun intr un domeniu de ce dracu nu poti raspunde la alte intrebari? Se spune ca pe TPU oamenii se ajuta, dar mai nou se comenteaza, se judeca, se jigneste.
Williama întreabă: