| dara33 a întrebat:

Sunt acei biscuiti digestivi viva. daca mananc cate o punga pe zi, beau 2 cafele si mai mananc si o banana sau un fruct, ma ingras? am 1.62 si 46 kg. si am 18 ani.

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Învață să mănânci, să combini corect alimentele, practică un sport de masă.
Se bea o ceșcuță de cafea pe zi, nu două căni.
Pa, pa.

| mona a răspuns:

Nu te ingrasi de la atat

| Bondarel99 a răspuns:

Sper ca nu ai de gand sa mananci doar asta toata ziua. Daca ai un regim echilibrat si mananci si proteine, legume. nu o sa se intample nimic.La varsta ta nu ar trebui sa te preocupe greutatea, nu o sa te ingrasi de la cafea pentru ca ea nu ingrasa, zaharul iti face rau. Daca inlocuiesti zaharul cu pastilute de zaharina elimini toate caloriile.Biscuitii aia nu ingrasa decat daca faci excese(eu mananc tot felul de dulciuri si desi de felul meu pun repede pe mine nu mi-au facut probleme). Chestia e sa nu mananci seara pentru ca atunci e cel mai pacatos, ultima masa trebuie sa fie la 7.
Repet, esti complet nebuna daca ai de gand sa mananci DOAR ce ai scris mai sus in fiecare zi, alimentatia ta trebuie sa contina de toate si iti garantez ca nu o sa te ingrasi, organismul tau e inca in crestere.

| Dollicious a răspuns:

Eu zic sa ai grija cu biscuitii deoarece sunt un aliment procesat, la fel ca painea de altfel si ingrasa.Fructele si legumele sunt ok insa ai putea face si putin sport sau sa treci pe la sala

| Pufi1999 a răspuns:

Nu te ingrasi, dar ai sanse uriase sa ajungi la spital

| RAY a răspuns:

Orice manci sau bei te ingrasi,acuma nu-i nimic dramatic biscuti find facuti de om nu castigi nimic bun daca i consumi manca toate fructele de ce doar banane? cafeaua sa stii ca nu ajuta cu nimic organismul uman nefind adaptat la asemenea otravuri mai ales ca cafeua e preparata de om si prin fierbere se pierde tot cei mai bun
manca sanatos,fa sport,nu manca porcari stiu ca e greu dar tot cei procesat de om e otrava pentru corp,paine,zahar,dulciuri,mezeluri,cipssuri,si alte aiureli,manca carne de peste,vita, pui, legume, fructe etc nu fuma, nu bea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce prostie, evident ca te vei ingrasa. Dar decat sa te umfli cu porcarii mai bine te iei frumusel si mergi la sala si cresti in masa musculara.

| anonimul998877 a răspuns:

Nu te ingrasi.O sa slabesti deoarece organismul va arde din caloriile depuse pe care tu nu îi le dai.Dar ar fi bine sa faci și sport

| lolelia a răspuns:

Da, te ingrasi, daca vrei sa slabesti mai bine mananci normal, eliminand snaks-urile dulci si sarate happy