anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt baiat, am 19 ani si as vrea sa imi fac freza asa http://www.youtube.com/watch?v=H-lEC5IhdY0 am cum sa fac freza asta daca am vartej la breton? sa il indrept cumva...nu stiu.(momentan m-am ras in cap si am de gand 1 an sau 2 sa il las sa creasca pentru a avea stilitu de unde sa taie:P).

10 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Pai dupa cum se vede si in filmuletz trebuie sa iti indrepti parul cu placa pentru a avea aceasta freza, daca o sa ai o placa buna atunci vartecusurile nu vor fi o problema.

| A_7901 a răspuns:

Cred ca se rezolva daca il indrepti, dar trebuie sa ai grija mereu de el sa nu se degradeze de la pre mult tratament termic.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ms all! nu fac freza pentru femeitongue vreau sa o fac pentru ca imi place stilu asiatic.happy am avut eu si creasta si cu breton si fara breton.am avut si model cu dungi pe laterale, detoaterolling on the floor acu o sa incerc asa pentru ca am fata ovala si ma gandesc ca poate imi sta bine imi acopera bine fatahappy

| RamiRo a răspuns:

Da iti poti face foarte simplu pentruc a parul cu cat e mai lung nu deranjeaza varteju eu lucrez intr'un salon si am avut un client tot cu vartej si vrea ceva mai complicat decat de ce te vaiti tu deci cu siguranta daca mergi al un stilist bun te poate ajuta

| RamiRo a răspuns:

A si app nu te lua dupa Alecslicios mi se pare foarte frumos modelu si mie mi'ar place sa port asa ceva dar am parul scurt treuie sa astept sa creasca

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Thx RamiRo

| razvan_8406 a răspuns:

Ba eu asi zice sa bagi degetele in priza si ti-l faci ca ala

| Tepes_Andrei_1995 a răspuns:

Foloseste ceara sau argila de stilizare a parului.

| Linvincibile_Michel_1953 a răspuns:

Nu trebuia sa te razi in cap!