Evident,parintii tai stiu mai bine. Nu vor sa rada de tine multi care te vor vedea. Sincer,mie nu mi se pare amuzant, e perfect in regula sa scapi de pilozitatea nedorita de pe corp,indiferent de sex, dar cunoscand mentalitatile celor din jur, vei starni rasul, pentru ca pers de sex m care se epileaza sunt vazute ca metrosexuali sau in cel mai rau caz gay... Asa ca lasa parul acolo, lasa-le pe fete sa se chinuie cu ceara luna de luna ca sa arate bine, tu nu vei fi respins de nicio cucoana pentru ca ai par acolo unde e normal sa ai. Daca se va intampla asta, acea fata nu te merita.
Eu zic să renunţi la ideea asta. Eventual, tunzi din el măcar până la jumate. Şi vărămio se epilează şi toate fetele îl consideră gay, deci...
Aveti nevoie de un pahar cu zahar, o lamaie (indicat sa fie verde) si un bol metalic sau o cratita.
Se stoarce lamaia in recipient peste care se pune un pahar cu zahar si se amesteca bine pana zaharul se topeste si se obtine un sirop. Apoi recipentul se pune la foc mic (minim) si se amesteca continuu pana cand amestecul incepe sa fiarba si se formeaza o crema de culoare maronie-galbui. In general dureaza aproximativ 10 minute tot procesul termic.
Apoi se ia recipientul de pe foc si se lasa sa se raceasca, insa nu foarte mult ci pana cand caramelul se poate lua cu mana si se poate forma o minge (este indicat sa aveti mainile umezite pentru a putea manevra mai usor caramelul). Apoi aceasta minge se intinde pe piele acolo unde doriti sa indepartati parul nedorit si apoi se trage repede, la fel ca ceara.
Georgel_8971 întreabă: