Buna. Nu ar trebui sa te simti complexat de faptul ca ai pistrui. Pistruii sunt foarte draguti si plus de asta fiecare este frumos in felul lui.Nu exista nimeni urat! Si repet mie mi se par foarte draguti pistruii
Gandeste asa, tu esti mai special. Multor fete le plac genul asta de baieti pentru ca sunt "mai greu de gasit". Acum depinde si de fizionomia ta, si de constructia corpului, si culoarea parului, etc.
Daca am avea o poza cu tine ne-ar fi muult mai usor sa ne dam cu parerea.
Si eu am cativa pistrui pe nas dar chiar imi place acest lucru. Nu trebuie sa te simti complexat de acest lucru, ba chiar e bine ca ai pistrui si ceilalti nu au ca astfel esti mai diferti si fetelor le place ceva mai diferit.
Si ce daca ceilalti baieti nu au ca tine? Mie una chiar imi plac pistruii la un baiat. E foarte dragut, si stai linistit, nu cred ca cineva te.ar evita din cauza ca ai pistrui. Pa pa.:*
Mie mi se par foarte draguti si nu ar trebui sa te simti complexat ar trebui sa te simti mandru ca te poti deosebi fata de alti baiet, pentru ca nu intalnesti des baieti cu pistrui. Si pana la urma cine te place, te place pentru ceea ce esti nu pentru cum arati, cui nu ii place ca ai pistrui problema lui oricum nu cred ca vrei oameni superficilai pe langa tine, asa poti sa iti dai seama cine iti e prieten sau dujman.
pa-pa
DaciaRomania întreabă: