| wannabe a întrebat:

Sunt bărbat și vreau să știu la ce ajută exfoliantul? Cum și când trebuie aplicat? Și care este cel pe care-l recomandați să fie folosit?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poti sa gasesti scruburi de exemplu dar alea agreseaza tenul si provoaca zgarieturi microscopice si de aici o dai in alte minunatii.

Nu, nu platesti brand-ul ci calitatea. Este o firma care face produse doar cu un ingrediente prielnice tenului, nu foloseste iritanti si foloseste doar ambalaje care ajuta la protejarea produsului. Produsele ei au studii in vederea eficientei.
Daca vrei sa platesti un brand cumpara-ti o crema chanel, majoritatea sunt in borcanas si poti sa-ti faci acolo o ferma de bacterii pentru a te unge pe ten dar nu e bai, sunt bacterii imbibate in crema chanel.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Indeparteaza celulele moarte de pe ten
http://www.paulaschoice.ro/......liant.html

| wannabe explică (pentru anonim_4396):

134,00 RON? E cam mult pentru bugetul meu. Mai mult cred ca platesc numele firmei decat produsul in sine. Dar iti multumesc pentru faptul ca mi-ai spus ca exfoliantul indeparteaza celulele moarte de pe ten.

| anonim_4396 a răspuns (pentru wannabe):

Poti sa gasesti scruburi de exemplu dar alea agreseaza tenul si provoaca zgarieturi microscopice si de aici o dai in alte minunatii.

Nu, nu platesti brand-ul ci calitatea. Este o firma care face produse doar cu un ingrediente prielnice tenului, nu foloseste iritanti si foloseste doar ambalaje care ajuta la protejarea produsului. Produsele ei au studii in vederea eficientei.
Daca vrei sa platesti un brand cumpara-ti o crema chanel, majoritatea sunt in borcanas si poti sa-ti faci acolo o ferma de bacterii pentru a te unge pe ten dar nu e bai, sunt bacterii imbibate in crema chanel.