| yym a întrebat:

Sunt brunetă, am ochii negri si tenul putin cafeniu. Mă vopsesc pentru prima oara. Ce culoare imi sugerati sa incerc?

5 răspunsuri:
| Yurisa a răspuns:

Șaten mai deschis, un ombre

in niciun caz rosu sau blond tot parul

| Eduard_Sorin_1990_zpcN a răspuns:

Esti frumoasa, nu fii proasta!

| ElenaEly12345 a răspuns:

Hmm,eu cred ca nu ar trebui sa te vopsesti. Dupa descriere, esti foarte frumoasa asa cum esti. Insa, daca insisti, te poti vopsi caramel sau negru (in caz ca nu ai probleme cu tenul) =)

| NicoletaNicoletaA a răspuns:

Poti sa te vopsesti orice nuanta iti doresti pentru ca iti sta bine. Să ti cont totuși ca parul tau va trebui decolorat si ca e posibil sa nu iti prinda din prima culoarea dorita. După vopsite va arata impecabil, iar dupa ceva timp nu cred ca vei mai fi foarte încântată de el. Va începe să se deteriorare, si se aiba un aspect de par despicat si asta nu doar la vârfuri, va fi si pe lungimea părului. Dacă este blond va trebui să folosesti diferite produse de îngrijire pentru a pastra nuanta aceasta si va trebui să îl coafezi mai des. Asta se intampla in unele situații, dar nu trebuie să fie si cazul tău. Părerea mea este ca cel mai bine ar fi sa iti vopsesti parul doar daca este nevoie si sa te gândesti bine daca merita. O zi buna sa ai!