| victoria_6673 a întrebat:

Sunt bruneta cu ochii verzi, si as vrea sa stiu ce alta culoare sa mi-l vopsesc happy va rog am nevoie de raspuns pina pe 23 februarie. sad

9 răspunsuri:
| MissD a răspuns:

Daca tu esti cea din poza. tin sa te anunt ca esti satena, nu bruneta. (cel putin asa se vede in poa) si ti-ar sta foarte bine cu o nuanta-2 mai inchisbig grin

| mariaw a răspuns:

Am sa te sfatuiesc sa ramai asa. Sincer mi se pare o combinatie prea frumoasa. Desigur depinde si de tipul brunetului(adica pentru o nuanta naturala, cand te vopsesti, brunetul trebuie combinat cu un saten f inchis, pentru a scapa de aspectul strident si artificial)

| Summer Memories a răspuns:

Asa e cel mai frumos, brunetul iti evidentiaza ochii, nu exista nimic mai frumos decat parul inchis la culoare si ochi deschisi.Si eu sunt tot bruneta cu ochi verzi, si acum ceva timp am vrut o schimbare ca tine, si mi-am facut suvite blonde. Apoi mi-a parut rau pentru ca parul meu nu mai era ca la inceput, imi cadea si incepuse sa se duca culoarea pana a ajuns la un roscat.Acum mai am putin pe la varfuri si am de gand sa ma tund sa se duca de tot. Oricum n-am de gand sa ma mai vopsesc niciodata.Deci eu iti sugerez sa nu te vopsesti! Daca vrei o schimbare poti sa te tunziwinking.

Succes happy

| yuli10 a răspuns:

Ciocolatiu happy

| e m i l y a răspuns:

Roscata?smug

| oky a răspuns:

Blond.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Blond asa spun eu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns: