Apa oxigenata nu te va ajuta! Iti deschide parul la culoare si, de sa ma mintim, ti`l arde! Vrei suvite roz? Incearca vopsea roscata si amestec`o putin cu vopsea blonda, dar incearca intai doar pe o suvita ca sa vezi daca iti place. Daca nu. incearca la un salon si cauta o coafeza buna, cu care sa te intelegi si sa-i spui exact ce vrei.
Bafta!
Da. pentru ca ai parul inchis, decolorarea este primul pas pe care trebuie fact daca vrei ca vopseaua roz sa se prinda.da poti folosi apa oxigenata, dar ai grija ca de regula arde foarte tare parul succes
Daca vrei sa te decolorezi doar cu apa oxigenata, cauta perhidrol, care este o solutie mult mai puternica de H2O2. Insa nu stiu daca vei gasi. Se aplica pe parul uscat, sau spalat si usor umed si se lasa sa actioneze 15-20 de minute. de la verisoara mea, fosta coafeza, stiu ca orice vopsea actioneaza mai bine daca dupa aplicare capul se acopera cu o punga de plastic care se strange la spate ca sa nu mai patrunda aer. dar iti repet arde parul scumpo!
Am fost eu suvite roz.insa pe castaniu inchis si facute la coafor! Acum sunt bruneta si la fel am incercat si eu toate metodele.si nu iese! Du`te la un coafor bun explica-i exact cum le vrei si cu siguranta va iesi. apoi le poti mentine tu acasa cu nuantatoru`. ca se decoloreaza repede :!
:*
Zicea profa mea de chimie ceva de apa oxigenata.ca merge...da nu stiu nu am incercat.Eu am extensii roscate si vreau la vara sa imi fac suvite.Sa imi spui si mie daca merge cu apa oxigenata, daca incerci.
Cu apa oxigenata se decoloreaza in mult timp, dar poti sa incerci.Si pe suvita alba,ma rog, blond, dai cu o vopsea de par roscat