| mirela_1732 a întrebat:

Sunt bune cremele acele pentru bronz, auto bronzante? sau cum? putem face cancer si de la acele creme? care sunt risucrile si ce creme in recomandati?

4 răspunsuri:
| Kerryn a răspuns:

Pai sincer nu te sfatui sa te folosesti de ele, c*cat big grin cinstit! am testat vreo 5 feluri, si iesia desigur un asa zis bronz, care neluind in consideranta ca il faceam afara la soare in 2 ore, ma mai si irita pielea si + corpu era cu pete xD zici ca eram leopard D: stii bronz cu pete albe xD adica erau si locuri care ramineau de acelasi ton al pielii care il aveam si se ia dupa 2 spalari. Deci, aratam penibil, ma simteam penibil, am cheltuit banii in zadar! Si apoi mai stii ce dracu pun ei in cremele alea? xD ca sa iasa bronz? huh, nu mai stiu ce sa inventeza ca sa cumpere lumea xd Si oricum nu e mai bine sa te duci la un lac/bazin/ba chiar la mare, si sa te bronzezi natural? ce zici tongue eu spun ca cea mai buna idee, si apoi poti folosi creme de accentuarea bronzului, adica te dai cu alea si prinzi bronzu mai repede, la mine una a mers! :3 recomand in special alea de la Garnier, sunt foarte tari, cam costisitoare dar cred ca merita! Sper ca ti-am fost d folos :*

| Joana96 a răspuns:

Eu am avut de la Aven, si am stat cu ea cam 1 ora pe mine, apoi m`am mai dat a doua zi si tot la fel cam 1 ora, dar am pete pe burta straight face intr-o saptaman plec la mare si sper sa nu se mai vada I don't want to see dar in rest nu poti face nimic rau de la ele si nici bun, cel putin eu nu m`am bronzat asa cum ma asteptam, a fost prima data, dar secam ia ca jegu si iti lasa si pete, chiar daca sunt scumpe.straight face eu zis ca nu te dai dar acum pana nu vazi cu ochii tai nu ai ce sa faci :* Success

| dedfgv a răspuns:

Nu faci nisi cancer nici alte chestii...dar trebuie sa stii cum so aplici ca sa nu te transformi in dalmatian dupa
intai de toate trebuie sa te epilezi si sa faci un gomaj corporal(daca faci dupa o sa ti se ia din noanta obtinuta)
dupa iti hidratezi foarte bine pielea
asta poti s-o faci intr-o seara si ziua urmatoare poti aplica autobronzantul
foloseste cantitati mici ca sa poti lucra usor, si dupa stai cam 30 de min fara haine pe tine ca sa intre in piele

eu l-am folosit pe cel de la avon este bun si nu este nici scump 16-18 lei

| opium a răspuns:

Doamne incuiate mai puteti sa fiti fetelor!
Normal ca daca te dai cu crema autobronzanta ca si cu o crema normala te faci ca un leopard,dalmatian,castor,oposum. Autobronzantul este o lotiune speciala,care se da numai dupa ce te-ai :epilat corect, exfoliat(cu un gomaj corporal), hidratat. Abia dupa pasii acestia se aplica lotiunea si se asteapta minim 40 minute ca atare:nu te imbraci, nu te asezi. Folosesc de peste 6 ani autobronzant si vorbesc din experienta.
Voi astea care sustineti ca nu e bun,ca iesi cu pete sunteti pur si simplu prost informate si nu stiti sa il folositi, asa ca nu va mai dati experte pe aici, ca induceti lumea in eroare si ne mai miram de ce suntem atat de limitati.