| mistiquer a întrebat:

Sunt bune cremele pentru cosuri de la clearskin?happy si este adevarat ca daca te dai cu creme iti imbatraneste tenul?

6 răspunsuri:
| Lisa01 a răspuns:

Sunt bune insa nu exagera cu ele.NU iti imbatranesc tenul dar e rau sa faci o dependenta de ele..Bafta

| denyemy a răspuns:

Bune da, sunt. Sanatoase nu prea.

| fundrive78 a răspuns:

Buna,
Personal pot spune ca am incercat de la ei scrub-ul, sapunul facial si astringentul. Sunt bune dar pana se obisnuieste tenul cu ele ca apoi nu mai au efect ca toate celelalte de altfel. E bine sa le folosesti dar cu moderatie si sa le schimbi din cand in cand, o data pe luna sau la doua luni depinde cum simte tenul tau, tu esti mai in masura sa spui. Poti spune si de faptul ca iti imbatraneste tenul daca te dai cu creme desi nu stiu cat este de corect termenul, ideea e ca se invata lenes pentru ca nu mai secreta nimic din ceea ce il poate ajuta sa se regenereze sau sa se mentina elastic pentru ca si le ia gata extrase din cremele respective si in momentul in care se va obisnui sau nu il mai vei da cu crema respectiva va arata groaznic de obosit si de batranicios pentru ca nu mai este capabil sa isi secrete singur ceea ce ii este necesar sa se intretina si va trebui sa se readapteze. Dupa ce il dai cu scrub sau astringent e bine sa il dai cu ceva hidratant gen crema de galbenele sau apa termala dar sa nu il incarci. Tratamentele astea e bine sa le faci seara sau cu cel putin 2 ore inainte sa iesi din casa sa aiba tenul timp sa isi inchida porii. E bine ca seara, inainte de culcare, chiar daca nu ai fost machiata sa demachezi fata (vei fi surprinsa de ce vei gasi pe tamponul demachiant) sau sa o speli cu apa calduta si sapun facial, astfel peste noapte tenul va fi degajat si va putea sa repire si eventual sa se refaca.
Multa sanatate! happy

| GunsNRoses44 a răspuns:

Nu prea, adica uitate cum arat eu acuma (poza de profil)!

| Meresescu_Raluca_1993 a răspuns:

Nu prea!

| Maria_Karyna_1999 a răspuns:

Sunt destul de bune, dar eu una ti-as recomanda sa-ti faci o masca cu argint odata pe luna e foarte buna :3