Bună.
Din punctul meu de vedere sunt de duzină, se strâng, se întind, curg!
Pa, pa.
Eu folosesc fardul de ploape cel cu 4 culori
Purple Haze(are 3 nuante de mov si 1 gri)
si imi place la fel de mult fardul de ploape supershock lichid
e primul fard de ploape lichid care sub nicio forma nu se strange
sper sa te fi ajutat :*
Foarte bune, eu folosesc purple haze si nu ma pot desparti e el, adica sa il schimb
Eu le folosesc atunci cand nu am timp sa ma aranjez prea mult
Mi se par destul de bune si sunt niste culori foarte dragute Nu se intind si tin destul de mult Iti asigura un machiaj natural si discret si sunt foarte usor de aplicat Mie una, imi plac
Dar daca vrei o gama super buna de machiaj, poti apela la produsele MAC, sunt geniale :X
Funda?
Da.Mama mea e coordonator.Sunt foarte bune.De acolo isi ia prietena mea.Sunt bune. Funda?
Da sunt foarte bune mie una nu imi provoaca nici o iritatie sau ceva de genul. oricum depinde si de tenul tau.
Mai nu stiu ce sa zic sunt, dar te as sfatui sa nu le folosesti prea des mai bine mai naturala. parerea mea
Eu una folosesc fardurile de la AVON.si nu le comercializez. acum depinde, pupici:*
Sunt ca oricare alte farduri... nu-mi plac foarte mult pentru ca nu au o intensitate a culorii prea buna in schimb rezista destul de mult iar unele sunt chiar foarte Ok. Daca ar fi sa aleg o firma as spune Sugarpill http://www.sugarpillshop.com/collections/shop
Da, sunt bune...dar din punctul meu de vedere mai bune sunt cele de la oriflame...
Lavy_4392 întreabă:
anonim_4396 întreabă: