| YoyoXender a întrebat:

Sunt bune tratamente de casă (am gasit pe YouTube un trament cu zaharul si lămâie mix intre ele si apoi ungere ) este bun de ceva?!
Vreau sa fac cumva sa dispară părul de pe corp

3 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Categoric nu, asta daca nu ai habar ce contine ce.
Este dincolo de intelegerea mea de unde vin aceste mizerii, ce minti coclesc astfel de absurditati si cum de nu multi isi dau seama cu ce ordură au de a face.
Parul de pe corp il faci sa dispara prin epilare ori tratamente cu laser, etc., nu spurcaciuni de ingrediente care iti vor arde pielea; pentru ca lamaile contin acid citric care arde daca nu ai habar cum sa-l aplici, cat despre zahar nici acum nu-mi imaginez la ce ar ajuta.

| Eireann a răspuns:

Daca te referi la epilarea cu pasta de zahar eu zic ca e o alternativa foarte buna la epilarea cu ceara - e mai putin dureros, pielea nu se irita asa de tare si poate sa extraga si firele foarte mici. Dar recomand sa fie facut la salon.
Daca te referi la altceva atunci trebuie sa te dezamagesc si sa iti spun ca nu exista "tratamente" din astea care sa fie eficiente.

| 1997onur a răspuns:

-_- zici ca a făcut limonadă și sa uns cu el. Nu crede tot ce vezi pe YouTube nu cred ca fie Adevărat așa ceva cu limonadă și uns este o prostie.