Buna
si eu port ochelari si nu ma simt deloc complexata...nici tu nu ar trebui...
Daca vrei sa ti se para ok, atunci alegeti o rama care iti place si crezi ca te avantajeaza, aranjeaza.ti parul in asa fel incat sa arati foarte bine cu ei si poti chiar sa te machezi.
Multi oameni poarta ochelari si chiar le sta bine.NU ai de ce sa te simnti complexata.
Daria,aspectul fizic conteaza doar in primele 10 secunde sa zic asa. Iar daca prietenii si in special baietii iti zic ca iti sta bine eu zic sa ii asculti. Eu aveam aceeasi problema cu o anumita freza,mie nu imi placea, dar multi ziceau ca imi sta bine.nu am avut incotro, i-am ascultat. Eu zic sa faci acelasi lucru. Sper ca te-am ajutat.
Ai mare dreptate aspectul fizic conteaza foarte mult si degeaba multi oameni spun ca nu (care spun asa sunt niste ipocriti pentru ca aspectul fizic conteaza enoooorm) parerea mea este sa porti ochelarii care iti plac si cu care crezi tu ca iti sta bine pentru ca nu conteaza daca unor persoana le place cum iti sta important este sa iti placa tie si cauta niste modele ce ochelarii care sa iti placa foarte mult si o sa vezi ca o sa ii porti si dupa un timp te obisnuiesti o sa fie ciudat sa iesi fara ochelari
Buna.Ai putea sa te gandesti ca ochelarii fac parte din viata ta, acum, si ca fara ei ai avea deficiente la vedere si in plus nu porti ochelarii pentru ca asa vrei tu, poate ca atunci cand nu o sa ii mai porti o sa-ti fie dor de ei si de cum iti statea cu ei. Nu zic ca aspectul fizic nu conteaza, ba da chiar foarte mult dar daca cineva te place nu cred ca e atat de important daca ai ockelari sau nu. Sper sa te fi ajutat!
Bună.
Învață să te accepți așa cum ești! Asta este marea ta problemă!
Pa, pa.
@m3,daca doar in primele 10 secunde conteaza cum arati, atunci ce urmeaza dupa alea 10 secunde cand nu apuci nici sa clipesti? Noi love pseudofilozofia.
kalakkas întreabă: