O si eu si eu iubesc moda si sunt un fel de fashionista :]] si eu creez.ce se poarta?!
Depinde! Poti creea orice tinuta.De la cele mai aiuritice pana la cele mai modrne.De exemplu eu am facut o chesti si pana la urma mi-am dat seama de scopul ei.Niste pantofi cu tocul mai lung. Poti creea orice.Nimeni nu are voie sa te critice pentru. ca numa tuu stii ce este pe foaie.
Asa ca ia creionul in mana si apucate sa iti desenezi mintea intr'un univers plin de rochii,pantaloni,fuste,pantofi,fulare, genti, topuri`, si niste obiecte care numa tuu stii ce is
Site'ul www.instyle.com iti poate fi de mare ajutor. Uita'te pe acolo si te poti inspira. Si inca ceva daca vrei cu adevarat sa ajungi designer ar fi bine sa te pregatesti de pe acum si sa te interesezi ce se cere pentru aceasta meserie. bafta:)
Si eu vreau sa devin designer. pai nu trebuie sa stii ce se poarta. trebuie sa te gandesti tu la o creatie a ta si dupa aceea acel lucru se va purta cam tot timpul de catre oameni. intotdeauna apare ceva nou de imbracat si dupa aceea acela va fi stilul. o sa fi foarte amestecat cu ce se poarta.
Sper ca te-am ajutat si ti-am dat un sfat bun!
DaciaRomania întreabă: