| mihaiiela a întrebat:

Sunt destul de tanara insa baietii astia mult mai tineri chiar cu muschi mi se par mai putin atragatori decat unii mai maturi.Adica mi-a zis unul student la facultate inalt super increzator si ten tanar ca ma place ca sunt milf insa nu ma atrage, mai degraba e mai sexy tatal lui.Cand il vad pe cel tanar parca am tentatia sa ii dau un sfat parintesc decat sa fac altceva cu el. A doua chestie este ca nu inteleg de ce barbatii mai maturi nu mai au incredere in sarmul lor, parca se dau prea repede la o parte.Voi ca tipe mature ca varsta la ce va ganditi cand vedeti un tanar foarte aratos?

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Pentru ca strămoașele noastre au bănuit ele ce sa aleagă, un mascul matur, fizic si ca minte, un lider, iti dai seama ca tu fiind foarte fertila acum ai da naștere la copii sanatosi iar interesul tau este sa nimeresti cel mai alfa mascul, e un mascul lider si asta e peste tot, voi simtiti atractie involuntar, daca tu ai 17 ce sa faci cu unu de 17 daca speranta de viata era de 30 de ani, maturitatea sexuala e mai rapida la fete

| Brizbriz a răspuns:

Stai ca vin rusii, sa vezi ce barbati cu arme MAI MARI o sa preferi rolling on the floor

| mi25 a răspuns:

Sunt tot felul de categorii de persoane - femei si barbati: unora le plac cei mai tineri, altora mai in varsta, altora de aceiasi varsta. La fel si la barbati, cu specificatia ca la ei majoritatea o formeaza cei carora le plac cele tinere.

| LordCristobal a răspuns:

Nu mai umbla dupa baiatul ala tinerel.O sa mai stea un timp cu tine dar dupa aceea te va lasa pentru ca are nevoie de diversitate.
In ceea ce priveste pierderea sarmului de catre barbatii mai maturi, probabil multi din ei au fost in relatii toxice si sunt epuizati psihic.De asemenea cred ca multi din ei nu ar mai avea chef sa investeasca energie intr-o alta relatie inutila.
Iar daca vezi un tanar foarte aratos rezuma-te numai la relatii ocazionale, motivul ti l-am spus mai sus.

| Legion7X a răspuns:

laughing Ce înseamnă milf?

Răspuns utilizator avertizat
| Legion7X a răspuns (pentru hexagonulpentagonal):

laughing eram puțin ironic...

| CezaraEM a răspuns:

Pentru mine este foarte important sa aiba ceva in cap, sa aiba un suflet bun, simtul umorului, sa fie cat de cat stilat, sa ma faca sa rad in fiecare zi, iar pentru mine muschii sunt un "bonus" rolling on the floor nu prea ma dau eu vant dupa musculosi!
Cand vad un tip aratos, prefer sa il cunosc inainte, ca e posibil sa nu fie mare lucru de el!
Sunt multi aratosi, musculosi si cu cap zero!

| Ana1687 a răspuns:

Buna, nu sunt o tipă matura, i guess, am doar 17 ani dar mă gândesc că pur și simplu te simți atrasa de oamenii mai în vârstă pentru că ai nevoie de oameni maturi in preajma ta, să ai ce vorbi cu ei, să nu te plictisești și care sa te înțeleagă, respectiv să fie că tine. Lucru aproape imposibil de la un bărbat mai tânăr/ sau de aceeași vârstă cu a ta, pentru că băieții se maturizează mai greu iar fetele mai precoce și bănuiesc că știind că băietii de acel tip sunt imaturi pentru tine și nu au nici experiența necesara, îi vezi mai mult că pe niște copii, iar în momentul acela nu au cum sa te mai atragă fizic chiar daca or fi ei frumoși.

| AlexaRia a răspuns:

Ca nu a re experienta, nu este instare sa isi plateasca singur facutra la restaurant, ma scoate la mcdonalds si platesc eu si pentru el, nu o sa fie in stare sa imi dea sfaturi la fel de bine ca unu mai batran care este trecut prin mai multe si are experienta cu tot felul de chestii... ceva de genu