Incearca in primul rand sa nu mai fii complexata. Si ce daca ai nasul mare? Acest detaliu nu poate fi rezolvat dintr-o data. Poate doar o rinoplastie ar rezolva, dar as zice sa o lasi balta, caci de la o operatie mai urmeaza si alte probleme.
Du-te la "frumusete pe muchie de topor" iti vor face o barna si mai mare
Buna,
Incearca sa nu mai arati complexata si sa fii mai relaxata. Nu este o solutie, asa cum speri tu dar te poate ajuta sa treci peste momentele stanjenitoare.
Eu iti propun sa incerci combinatia de fond de ten cu 2 nuante mai inchis decat tenul tau acolo unde crezi tu ca nasul este mare. Poate te ajuta. Succes!
Buna! Sa stii ca multe persoane sunt asa dar au un suflet mare.Cateodata nu condeaza frumusetea, nu merita sa suferi din cauga unui defect.Cum am mai spus sunt multe persoane asa si au foarte multe probleme pe cap, datorii si multe altele decat sa se gandesca cum arata.
Lasa asa cum esti. Conteaza ce ai inauntru si cred ca esti o fata deosebita .
Fa-ti o rinoplastie. Daca nu e simti bine cu tine insati(cred ca esti fata nu?)mai bine sa faci asta.
Buna! Eu ma simt complexata din alte puncte ale fizicului meu, si stiu ca nu e bine!
Cred ca esti frumoasa si cu si fara!
Stiu multe persoane care au problema mea:era un baiat super dragut dar cu nasul mare pe care l-am vazut in tren ieri si am vorbit cu el si mi-a spus ca a avut un accident, dar nu ii statea rau asa, sau am un verisor care are nasul mare, sau, o prietena de-a mea...sunt mai multe dar nu stau sa le enumar acum pe toate, cred ca esti o fata frumoasa si cu un caracter deosebit, si poate ca defectul asta nu o sa faca mare diferenta.IMPORTANT E CUM ESTI TU DE FAPT NU CUM TE VAD ALTII. PUPICI
Si eu am aceeasi problema ca si tine. Dar nu imi mai fac complexe pentru ca oricum nu rezolv nimic.Asa sunt eu.Cine te place, te place asa cum esti...stai linistita.Gandeste-te ca sunt altii care au probleme mult mai mari.Nimeni nu e perfect!:*
Si eu am nasul mare iar acum catva timp eram f complexata de acest lucru...adica daca se uita candva mai ciudat la mine aveam senzatzia ca de fapt se uita la nasul meu...
acum, in schimb putin imi pasa daca pe ceilaltzi ii deranjeaza nasul meu pentru ca pe mine nu ma deranjeaza. daca unele persoane ma plac, ma plac pentru felul meu de a fii si nu ar dorii sa schimbe la mine nimic...si pun pe primul rand caracterul meu si sufletul
iar celor care nu le place de tine si ar dori sa schimbe ceva la tine...iti recomand sa te feresti de acest gen de persoane
Hai ma.toti ziceti ca cel mai mult conteaza sufletul.insa cati din oamenii pe care ii cunoasteti in ziua de azi nu se uita si la fizic? eu zic sa vedeti realitatea.acum conteaza foarte mult si felul in care araty.
Eu iti recomand o operatie, te ajuta sa scapi de acest defect si sa te simti bine mereu in pielea ta
Pupici:*:*
Exact si eu am aceasta "problema". Din fata arat bine dar din profil sa vede ca e mare
Dar nu iti face griji! Eu credeam ca nimeni nu o sa ma placa (stupid) si acum un baiat moare dupa mine! Nu stiu cum sa scap de el! Deci nu e atat de important nasul! Crede ma. Incearca sa nu te mai gandesti la aceasta. sigur ai prieteni care te iubesc asa cum esti, intreaba-i daca le deranjeaza nasul tau si ai sa vezi ce o sa iti spuna.
Dumnezeu a facut pe fiecare diferit! Ce urat ar fi daca am avea toti nasul la fel! Nasul sigur se potriveste cu fata ta.
Si eu am nasul mare;((( cum pot scapa? cand zambesc se face si mai mare (( nu ma place nici un baiat, ma fac urata in mm ( p.s sunt urata?
:]] >Si eu am nasul mare... N-am ce face asa raman...cui ii place ii place, cui nu-i place sa nu se uite. :]]
Treaba mea! ^_^