)))))))))) ai de capu meu ))))SlIpKnOt06 in nici'un caz sa nu faci asta trebuie sa bei multe lichide :* si inca dunhilll mai vrea si funda
Pai ori esti fata ori esti baiat? =)))=))) cred ca nici tu numai stii ce esti! :))=))) http://www.tpu.ro/......t-poze-la/
Transpiri probabil din cauza ca bei apa prea mult. Daca nu mai vrei sa transpiri atat de mult pe timp de vara, nu bea asa de multe lichide.
Sper ca te-am putut ajuta. Funda?
Dunhill, sfatul tău e ridicol.
Scuză-mă că am tupeul de a-ţi spune acestea, dar faptul că transpiră mult nu se datorează faptului că bea lichide.
Dimpotrivă, orice medic indică să consumăm multe lichide vara!
În plus, mai ceri şi fundă.
Îţi recomand să te documentezi înainte de a da răspunsuri.
Baftă, numai bine!
Sio ce sugerezi? sa beam o cana de apa pe zi pe caldurile astea?
Fetito apa e cel mai sanatos lucru din lume. Si transpiratia nu are legatura cu cata apa consumi deoarece prin transpiratie se elimina substantele nefolositoare din organism iar apa in exces e eliminata prin urina asa ca iti recomand sa nu mai raspunzi la intrebari la care dai raspunsuri scuze ca o zic dar dai raspunsuri idioate.
Poti incerca sa ti-l prinzi cu o clema sau cu multe agrafe negre lungi si simple! Succes
Buna.Poti sa iti cumperi o bentita, in modul asta iti vei tine parul pe spate departe de fata si nu va mai arata urat. Sper ca te-am ajutat