anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt foarte curios, sa ai un corp frumos cât de cât, ce trebuie sa faci sa mergi la sala? eu sunt mai slab, da nici genul nu as vrea sa fiu mare, ci ca ceaiu! gen David Beckham! nu îmi plac deloc aia umflați, vai mama lor! apreciez cine Îmi scrie Înapoi!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa mergi la sala decat daca vrei sa te tonifiezi, sa faci putini muschi happy

| kiri11 a răspuns:

Nu este nevoie sa te incarci cu proteine si tot felul de prostii... acestea mentin apa in organism si devii mult mai lent din cauza asta. Sportul traditionat - alergatul, coarda, exercitii ce le poti face si in camera - iti pot oferii forma pe care o doresti big grin

| MedionTcO a răspuns:

Http://www.megaproteine.ro/antrenamente-si-nutritie.html daca dai la definire nu cresti foarte mult...o sa arati bine

| Biu009 a răspuns:

Nu exista o regula cat timp trebuie sa mergi la sala, depinde de corpul si metabolismul fiecarei persoane. Am prieteni care pun muschi si se "umfla" chiar si dupa o luna de sala. Eu zic sa mergi pana cand esti multumit de stadiul in care ai ajuns, apoi sa faci exercitii cu greutati mai mici, doar pentru intretinere.