Nu trebuie sa te simti complexata! Arati bine, oricum tu acum te dezvolti, de ex.mama prietenei mele era slaba(cum este si prietena mea-1, 65 si 36 kg), dar pe la 17-18 ani s-a ingrasat mult, si acum arata groaznic.in fine, eu zic ca arati bine, dar uite aici un regim de ingrasare:
http://www.sepoarta.ro/Articole/regim-de-ingrasare.html
Nu poti sa te ingrasi cand vrei si sa slabesti cand vrei doar pocnind din degete.Mananca de 3 ori pe zi, in fiecare zi la aceeasi ora, si nu uita, masa de dimineata e cea mai importanta. Cereale cu lapte, iaurt etc etc.
De ingrasat de poti ingrasa repede, dar nu sanatos. Ce ti-am zis mai sus, te ingrasi sanatos.
Am si eu un asemenea complex, doar ca nu ma consider prea slaba, dar prea inalta, am cam inaltimea ta si am tot 14 ani. Ma urasc pentru corpul meu! Ma complexez foarte tare. Am incercat sa fac si eu asa si sa ma ingras da am observat ca nu e frumos. Arata mult mai urit, si inalta si grasa...Cunosk multe persoane care la virsta noastra erau ft slabe si inalte, dar pe la 15-18 ani au inceput sa se dezvolte si forma corpului s-a schimbat! Nici urma de complexe dupa asta! Corpul capata o silueta foarte frumoasa, asa ca, cred eu, nu ar trebui sa disperam la moment. O sa ma crestem si 80% cred ca vom scapa de complex. Bafta!