| deejay a întrebat:

Sunt fotbalist, iar cea mai rapida metoda de indepartare a parului de pe picioare este sal tund, este buna solutia? tine ceva?

7 răspunsuri:
| BruneTTe a răspuns:

E ok sa te epilezi [ si nu, nu pari gay] dar in niciun caz nu-l tunde. Nu rezolvi nimic. Ceara e cea mai eficienta. Daca nu iti este rusine incearca la salonwinking La salonul unde merg eu zicea cosmeticiana ca vin si multi baieti happy Ca in ziua de azi vor si ei sa se ingrijeasca mai mult.
Sau poti incerca acasa [ desi nu te sfatuiesc ca poate nu te descurci ] dar in niciun caz nu-l tundehappy

| 009 a răspuns:

Sal tunzi nici vorba, incearca cu ceara sau cu un epilator... da sa stii ca o sa pari gay

| A??y a răspuns:

Nu`l tunde mai bine da`l cu crema epilatoare, o sa ai picioare fine de durata tongue.

| OanaG a răspuns:

Da cat par ai de trebuie sa-l tunzi doar nu are 30 cm firul, barbatii cu par pe picioare dupa mine sunt mai masculini, mai sexy... dar dca vrei sa ai pielea fina ca de bebelus da-i cu bicu.

| The Epic Fail Guy a răspuns:

Ce treaba are faptul ca esti fotbalist cu parul de pe picioare? Pe unde joci la juniori happy

| spago a răspuns:

No way laughing Fotbalistii sunt mai sexy asa, mai masculini.
Daca totusi vrei, incearca cu ceara. Creste numai dupa aproximativ o luna. Dar baietii epilati par gay, sincer laughing
In fine, cum crezi tu, sper ca te-am ajutat! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hey sexy, nu-l tunde! daca il tunzi el va creste si nu cred ca o sa-ti convina... dupa aia ai sa te trezesti ca poti face coditewinkingbafta la cat mai multe ''goluri''!winkingin portita...

Întrebări similare