| Biby a întrebat:

Sunt frumoasa? Stiu ca nu se vede prea bine, dar in afara de coafura.Am parul drept pana la umeri saten.

15 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Bună. Dacă eşti Selena Gomez, da; eşti frumoasă. Serios acum, învaţă să te auto-apreciezi, şi nu mai pune întrebări imature pe site, că de aceea ai oglindă acasă.

pa, pa.

| Biby explică:

Am pus o poza la raspuns pentru ca uitasem sa o pun.

| Biby explică:

Da, am oglinda acasa, dar vreoiam sa aflu si parerea altor oameni despre mine.Si pusesem un link la raspunsuri cu mine.

| Biby explică:

Ba da ar trebui. Dar in calculator am poze cu mine doar cand aveam 7 ani.Si atunci aratam oribil.Acum am 10 si sunt total schimbata.

| pwp a răspuns:

Nu merge...

| Zmeura a răspuns:

Fiercare om are ceva frumos nu am putut sa vad poza dar ar trebui sa te apreciezi mai mult ar fi o idee sati intrebi prieteni, colegi etc

| Lulu44 a răspuns:

Tu ai dat adresa la taaz, presupun ca vroiai sa dai adresa unei poze cu tine, dar nu merge, nu asa procedezi.
si inca ceva, de ce te machiezi si editezi intai in taaz si apoi ne intrebi daca esti frumoasa? nu crezi ca ar trebui sa pui o poza cu tine naturala? happy

| ♥•ßyencuţa•♥ a răspuns:

Pai daca ne-ai da si o fotografie, poate ti-am spune.

Răspuns utilizator avertizat
| LolaKissTheGirl a răspuns:

Nu merge site-ul happy. Dar Selena Gomez e urata in poza ta. Se vede ca e din 2007 happy.

| AmphetamineGirl a răspuns:

Aoooelu! Da' narcisista mai estimai fato!laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, esti urata.

| PinkiedotZz a răspuns:

De ce ne intrebi pe noi? Tu nu sti sa te apreciezi singura? Si plus ca nu avem poza ta apoi tu la raspunsuri incerci sa ne dai un site adica taaz unde te machezi si te editezi cum vrei tu iti faci stim noi ce coafura ca sa arati cat mai bine si apoi ne intrebi sunt frumoasa... Daca nu erai genul de fata care se considera furmoasa draguta tare si pe ceilalti ii considera sub ea ...nu intrebai happy