De ce ai nevoie de fond de ten la varsta asta?
Poate ca acum, vei reusi sa acoperi cu fondul de ten cateva mici imperfectiuni ale pielii, desi, nu cred sa ai asa ceva la 13 ani. Gandeste-te insa, ca, in cativa ani, fata ta va arata ca o strecuratoare din cauza folosirii fondului de ten, iar craterele alea, nu le mai acoperi nici cu glet.
Fondul de ten nu face altceva decat impiedica pielea sa respire.
Stai linistita, du-te la scoala fara tencuiala, ca, in fond, presupun ca nu e vreun club, ceva, la scoala aia.
Dar de ce vrei sa te dai cu fond de ten la o varsta atat de frageda?
o sa iti distrugi tenul. daca de acum folosesti fond de ten la 20-30 de ani ce o sa mai faci?
oricum... daca vrei sa te dai cu fond de ten la scoala fara sa te vada diriginta, i-a niste servetele demachiante la tine si cand ai ora cu diriginta te stergi
xoxo
gossipgirl
Cum sa nu te lasa tu cu fata ta poti face ceea ce vrei...prima data date cu o crema d fata uniform apoi cu putin fon de ten s nu iasa atat d mult in evidenta vei vedea ca nici nu va observa
Pai pentru sa mai folosesti fondul de ten daca nu se observa. Si la urma urmei locuim intr-o tara democrata))) ce dracul fiecare are dreptul sa faca ce vrea, stai mai putin pe langa diriginta si nu se va vedea))
Pai daca iti alegi bine nuanta, si nu dai cu ata de mult nu se va observa! T-ai mai dus cu fond de ten la scoala? Eu nu cred ca sta diriga ta la 5 cm fata de fata ta sa se uite! Stai linistita! Dar nu iti da cu fond de ten decat in cazul in care ai nevoie!
' nu ma lasa diriga' . loool! ai intrebat-o daca te lasa?. si daca nu te lasa ce? e treaba ta ce faci cu fata ta...desi nu iti recomand sa te dai cu fond de ten inca de acum. eu am 16 ani si am cosuri, intr-adevar, dar nu ma dau cu fond de ten pentru ca tenul are nevoie sa respire. Eu te sfatuiesc sa nu te dai. am tenul destul de curat. cand o sa ajungi la 18 ani, o sa ajungi sa te dai zilnic, si o sa arati ca mamaie fara fond de ten.
Crede-ma.Chiar daca ai cosuri.nu e nevoie sa le astupi, ci sa le storci si sa le lasi sa se vindece. eu le storc de obicei sambata, ca luni sa nu am semne. Desi unii zic ca nu este bine sa le storci, nu este adevarat. Alfel cum sa se vindece daca nu storci puroiul din ele?
Fondul de ten-a fost coneput pentru a asunde un ten patat, inestetic, riduri si impuritati! Ai toate acestea la varsta ta? Nu cred! Folosit la o varsta frageda, favorizeaza aparitia ridurilor cu mult mai devreme! Fondul de ten trebuie sa fie ultimul obiect de machiaj pe care alegi sa il folosesti! Eu am inceput sa il folosesc pe la 23 de ani!
Alege nuanta potrivita tenului tau si alege un fond de ten mai hidratant.nu genul acela care se face ca pudra pe fata...
Ardnaux1961 si gossip girl sunt rugate sa traiasca in vremurile moderne. Adica le rog eu frumos. Fondul de ten nu mai este de ani de zile nociv pentru ten. Din contra, exista fonduri de ten dermatocosmetice, care previn sau chiar trateaza imperfectiunile tenului.
Eu ma bucur ca fetele intreaba "de mici" si nu fac de capul lor sau nu se iau dupa colege pentru ca la varsta asta intr-adevar poti face niste greseli care iti distrug tenul.
Eu iti recomand, in cazul in care nu ai imperfectiuni, sa folosesti crema noua de la Nivea, care este practic crema hidratanta amestecata cu un strop de fond de ten. O sa arate natural si o sa iti uniformizeze putin nuanta tenului
Daca ai cosuri sau pete, vorbeste cu mama ta sau cu una din prietenele tale, mergi sa iti cumperi un fond de ten de calitate. Asta inseamna sa nu iti iei fond de ten de la taraba, la 5-10 lei. Alea chiar pot fi nocive pentru ten. Dar fondul de ten de la Seventeen e bunicel si nu e scump deloc. Si roaga fetele din magazin sa te ajute sa gasesti nuanta potrivita, ca sa nu observe diriginta.
Parerea mea e ca in clasa a 7-a inca ai tenul foarte frumos si curat si ar fi pacat sa nu te bucuri de el. Eu am inceput sa ma machiez abia la 16 ani si la 18 ani m-am dat prima oara cu fond de ten. Dar faci cum crezi tu.
Fondul de ten e bun acum pentru ten! Il protejeaza de praf, bacterii si alte chestii. Eu am 13 ani si ma dau cu fond de ten. Si mie mi-a zis diriga prima data dar pe urma nu si'a mai dat seama ca ma dau cu fond de ten.
DaciaRomania întreabă: