| Sara2 a întrebat:

Sunt in saptamana 4 de regim, ziua 23 si simt ca clachez, rezultatele se vad, am slabit deja 3 kg si 100 grame, iar aseara am mancat 2 felii de pizza si azi dimineata aveam cu 400 gr mai mult deci intr-un fel am slabit doar 2 kg si 700 gr, asa greu se dau jos si asa usor se pun? nu mai suport, pe zi ce trece ma vad tot mai grasa, cand am vazut cat de usor se pune am simtit pe moment k vreau sa renunt, ce ma sfatuiti sa fac? imi vine in clipa asta sa ma duc sa rup frigideru in 2 de abia ma abtin
ps, sa nu credeti ca ma infometez, iau 3 mese pe zi, dar inainte mancam non stop, 7-8 mese pe zi si de 5-6 ori pe saptamana la fast food + cipsuri, non stop eram cu mancare in gura, in schimb dulciuri nu mananc
dulciuri nu mananc

7 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| BiuL a răspuns:

Sa le luam pe rand.
In primul rand, 3 kg in 4 saptamani e destul de putin. Ce varsta ai, banuiesc ca esti tanara, deci poate ar trebui un regim putin mai strict.
In al doilea rand, nu are rost sa te cantaresti zilnic, saptamanal e de ajuns pentru ca uneori retii apa, alteori stiu eu ce se intampla, nu cred ca te poti ingrasa aproape jumate de kg intr o seara de la 2 felii de pizza. Cantareste-te dimineata pe stomacul gol dupa ce ai fost la toaleta. Odata pe saptamana.
In rest ce sa zic, incearca sa faci sport chiar sa mergi pe jos mai rapid, sa urci scari, sa mergi cu bita etc Incearca sa te lasi de fast food, eu cred ca am mancat doar de 3 ori anul asta de la fast food Doamne ajuta-mi laughing Pe moment nu ma afecta, dar dupa cateva luni de mancat des mc au inceput sa se vada urmarile.
Iar daca ti-e asa foame incearca sa mananci alimente satioase dar cu continut caloric redus de exemplu carbohidrati buni, cereale integrali, chiar niste cartofi copti fara sosuri, proteine slabe de exemplu carne de pui sau peste la gratar sau cuptor.
Ps; pizza nu e mancare de regim :p aluatu ala e un fel de paine alba, pui tot felul de topinguri si sosuri pe ea si ajunge sa aiba multe calorii. Daca are putin aluat, doar sos de rosii si eventual ciuperci poate mai merge.

| Sara2 explică (pentru BiuL):

Am mancat aia ca era o ocazie, stiu ca nu ajuta

| a2dr33ad33a a răspuns:

Pfuuu asa sunt si eu laughing):*:* nu stiu ce sa zic... incecarm sa ne abtinem u ai un bonus ca nu manaci dulciuri eu as putea traii doar cu ele si mi-e greuhee hee:* mai manac cate un baton fitnes :* te pup bafta in continuare nu te lasahee hee

| garetbora a răspuns:

Hai sa facem schimb

| DragonRO a răspuns:

Eu sunt model! oracat manca nu ma ingras ba mai mult slabesc. cred ca ai mancat felia aia de pita cu pofta si normal ca te ingras daca mananci cv ce iti place de ex cartofi pai,hamburgar, hot dog, si tote dela fas food.eu nu am in alimentatia mea deloc carne pote de peste si pui, nu stiu nu-mi place nu o servesc dar prefer fructele si legumele, la ultima masa de sera renunt.

| Sara2 explică (pentru DragonRO):

Normal ca nu te ingrasi deoarece din ce ai spus mananci sanatos
dar eu ce sa zic la 1.71 inaltime am 63 kg sad