| kony a întrebat:

Sunt intr-o situatie mai aparte. Va avea loc un eveniment la care particip eu si prietena mea cea mai buna si pentru asta am fost intr-o zi sa ne cumparam haine. Eu am vazut o bluza foarte draguta pe care am zis ca o cumpar de prima data. Am probat-o, mi- a placut, mi-a venit bine.
Prietena mea si-a ales o alta bluza, dar dupa ce a vazut cum imi vine mie a spus ca isi ia si ea la fel. Eu nu aveam ink banii si am venit o zi mai apoi s-o cumpar, insa ea si-a luat-o pe loc. Numai culorile sunt diferite, dar modelul la fel si se observa.
Problema este ca eu nu vreau sa apar acolo imbracata ca si ea de parca-am fii gemene. E jenant. Si nici nu vreau sa renunt la aceea bluza, mie mi-a placut prima si asta stie si ea. Nu cred ca ar fi dragut din partea mea sa-i spun sa nun o mai poarte.
Ajutati-ma va rog! Va dau funda!

6 răspunsuri:
| Adorable a răspuns:

Buna!
Dar, de ce te stanjeneaza? O prietena ar trebui sa iti fie ca o sora, uneori mai mult decat o sora. Mie mi-ar placea sa fiu imbracata ca si prietena mea, sa spuna lumea ca aratam parca suntem surori. Am doua colege care mereu se imbraca la fel, pana si clamele din cap si le pun la fel.
Cred ca nu trebuie sa renunti la acea bluza, din contra! Bucura-te de ea!

| Drolja a răspuns:

M am aflat si eu intr o situatie ca aceasta. Eram atat de nervoasa ca prietena mea are acelasi tricou ca al meu incat mai aveam putin si ii spuneam in fata sa l dea jos. Nu a fost frumos din partea mea sa gandesc asta, asa ca nici tu n ar trebui. Sunteti prietene pana la urma.
Eu iti spun sa i zici mai bine ceea ce crezi, cu amabilitate si sa nu se mai repete.
In schimb daca tii la aceea bluza, atunci trebuie sa arati mai bine in ea decat prietena ta! Cum? Adauga i un accesoriu :
- o esarfa
- o curea
- un bolero
- un medalion
-o agrafa
orice iti vine in cap, dar sa nu arati prea impopotonat, ceva care nu incarca sau da rau la ochii. Alege ti niste pantaloni sau o fusta care s ar potrivi de minune. Aranjeaza te bine la fata, parul. incaltaminea.
Sa stii ca daca la fata esti draguta nimeni n o sa ti observa bluza ci ochii tai frumosi. tongue
Cand toti te vor complementa pe tine si nu pe prietena ta, atunci ea nu cred ca va incerca sa se imbrace ca tine!
Mult succes, si sper ca sa ramaneti prietene orice ar fi!

| annahandball a răspuns:

Incurcata situatie!big grin Te inteleg ca nu vrei sa fi imbrcata la fel ca prietena ta la petrecere si nici nu vrei sa ii zici sa nu se imbrace ca tine. Pai uite ce as face euhappy:
Nu renunta la bluza doar ia-ti u accesoriu care sa se potriveasca cu bluza si sa iasa in evidenta! Cum ar fi:o vesta scurta cam pana la burta, o camasa pe care sa o lasi deschisa(numai daca scrie ceva pe bluza), o esearfa, o brosa(nu ma refer dinaia cum are bunica ci una comica si draguta sau eleganta! ex: Eu am o brosa cu o pisica facuta din sarma rosie care e foarte haioasa! Merge super cu o bluza alba sau neagra!)etc. Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam urat din partea celui mai BUNE prietene, eu cu prietena mea nu ne certam din simplu fapt, ca avem o bluza la fel, din contra noua ne place sa zica lumea ca suntem surori, in cazul tau, i-as spune cu frumosul, ca tu ai ales prima bluza, si daca nu poate accepta faptul ca aveti o bluza la fel, parerea mea este ca voi doua nu sunteti celei mai bune prietene, adica ma refer la ea, nu trebuie sa nu te mai imbraci tu cu ea.etc, nu accepta asta e.
Pa:*
Sper ca te-am ajutat!

| DaBlackPoison a răspuns:

Fie vorbesti cu ea si ii explici ca te-ai simtit jenata sa purtati aceleasi haine. Daca iti este prietena adevarata ea ar trebui sa inteleaga. Daca nu, renunti tu la aceasta bluza de dragul prieteniei voastre si eventual cauti altceva pentru a te imbraca.

| maria1234 a răspuns:

Pai cel mai simplu e sa accesorizezi bluza cat mai bine, din moment ce amandurora v-a placut nu mi se pare corect sa renunte vreuna.Cine vrea haine unicate sa le faca pe comanda si din moment ce culoarea difera ai putea face sa nu se observe ca modelul e identic, o brosa o fundita o ajustare si gatabig grin