Buna!
Dac tie iti plac, poarta-le. Nu ai de ce sa nu porti ceva ce iti place doar pentu ca nu este la moda.
Nu conteaza daca sunt sau nu la moda.Mie mi se par foarte frumoase daca stii cum sa le combini.
Conteaza sa iti placa tie.
mie imi plac foarte mult si am una maro si am si o bluzita caramel
Nu cred ca mai sunt la moda, insa eu am cateva si le-am luat chiar din magazine scumpe, arata grozav. Conteaza foarte mult si culoarea si mai ales croiul. Eu am purtat pana acum cativa ani catifea foarte mult timp, pentru ca trebuie sa recunosc, imi place catifeaua la nebunie. Si, cum am spus si acum mai am, desi am mai schimbat garderoba si cu alte tesaturi. parerea mea e sa porti ce iti place, ce te face sa te simti bine in pielea ta, sa te simti frumoasa si feminina, sa simti ca iesi in evidenta intr-un mod placut, chiar daca nu se inscrie in ultimele tendinte ale modei.Moda, cel putin in ultimii ani, e extrem de instabila, mereu e altceva la moda, si culmea e ca incepe sa se revina oarecum la moda anilor '70. Daca vrei sa tii pasul cu moda, ai nevoie de f.multi bani pentru ca mereu moda e alta. Insa eu cred ca e mult mai important sa te imbraci asa cum iti place, si cum am spus mai sus, sa te simti bine in pielea ta, sa te pui in valoare. Eu imi iau cateodata una din rochiile de catifea chiar si la birou, e adevarat cu un jerseu de deasupra, ca e un pic cam decoltata, insa la teatru e o combinatie grozava o rochie din catifea cu un croi care sa iti puna in valoare corpul, o culoare care sa iti puna in valoare chipul (in cazul meu, negru, albastru mai inchis, ca sunt blonda) si cu o haina din blana naturala. Mai am una albastra, cam scurta sa o port la birou, dar merge la o plimbare, la un film, o fusta scurta, la fel, albastra mulata, pe care o iau si la birou cu un pulover pe talie si cu o blana scurta alba din vulpe argintie. Mai am o rochir superba rosie mulata, cu care l-am fermecat pe prietenul meu (ii place sa ma vada in catifea sau matase naturala) si pe care o imbrac cand vreau sa nu-si ia nici o secunda ochii de la mine.
Sunt foarte dragute, dar nu prea ar merge la petrecerea de revelion. Eu am una grena si este foarte comoda, am fost la multe petreceri cu ea. Daca tie iti plac sa fie la moda nu prea conteaza