| Sara2 a întrebat:

Sunt la regim de aproape 2 luni, am dat jos 8 kg, dar simt ca clachez, imi vine sa ma duc la prima pizzarie si sa mananc singura o pizza mare si sa beau mult cola, ce sa fac? crying ca nu mai rezist, simt ca voi "exploda" in curand, ce sa fac pentru a uita de mancare? ca eu ma gandesc 24 ore pe zi numai la mancare si la delicii

7 răspunsuri:
| Andutsa96 a răspuns:

Pai. ar fi mai bine sa faci o pauza, pentru ca nu este bine sa tii regim si sa iti doresti sa mananci mult. Mananca regulat. 3 mese pe zi. nici prea mult nici prea putin. Daca tii regim si esti cu pofta la mancare mai bine nu mai tii pentru ca asta te poate afecta medical.

| koopman a răspuns:

Salut.Pai fa-ti pofta, ia o felie de pizza de pofta. Iar daca mai vrei mananca o pizza intreaga si apoi iar ti regim 2 3 luni. Funda?

| CarlosBogdan17 a răspuns:

Daca chiar vrei sa slabesti trebuie sa ai multa vointa pentru ca degeaba faci efort sau ce faci tu daca te duci si bei sucuri si porcarii de la magazin trebuie sa ai putina vointa daca vrei sa arati binewinking.

| NuAmGasitUnNume a răspuns:

Offf! aptinete n-ai ce sa faci dar since dupa 2 luni de regim chiar cred ca meriti o pizza!

| Dany008 a răspuns:

Daca ai sub 18 ani atunci du-te mananca o pizza si bea un cola nu o sa ai nimic noua ne zicea la scoala o profa ca daca aveam pofta de ceva sa mancam ca cica ne ajuta bla bla bla
nu o sa ai nimic daca manci putina pizzawinking

| kamikazefra a răspuns:

Poi ar fi usor daca ai incerca sa te gandesti la altceva. Sa zicem, du-te cu prietenii, plimbate si cand te gandesti sa mananci "Junk-Food" fa-ti sau comanda-ti (depinde unde esti : la tine sau la restaurant) o salata, este si cu pui, este de tot felul'. Dulciurile inlocuieste-le cu fructe. La inceput iti va fi greu dar in timp vei vedea rezultatul. Nici nu te vei mai gandi la Pizza. In privinta Cola-ului nu-ti face griji, el nu te ingrasa dar si ala incearca sa-l bei moderat. Bafta!

| rutanklan a răspuns:

Pai, gandeste-te la altceva, gaseste-ti alta ocupatie care sa nu te faca sa te gandesti la mancare. Sau daca nu mai rezisti, mananca o legatura de telina verde.