Multumesc,numai bine!
Fie vorba intre noi: Soacra blonda deschis imbracata in negru? Mmm, ori e nunta ori tinem doliu? La nunta trebuie sa fie explozie de culori.
Cooorect! Asa mi-a zis si nora! inca o data MULTUMESC aveam un pic de ...indoiala,un pic de tristete sa nu dau ..rau dar acum sunt mai linistita O ZI CAT MAI FRMOASA!
Dupa ce am scris, ma gandeam la o soacra bloda deschis imbracata in negru.mai lipsea lumanarea in mana. O zi buna si dvs.
Buna.
Totul bine. Parul blond, tuns scurt, intinereste, va recomand un blond deschis insa nu cenusiu!
Renuntati la rochia roz, pana la urma sunteti soacra. Cred ca ati arata mai bine intr-o rochie neagra. Rozul e cam .....arata ieftin pe o soacra.
Multumesc pentru raspuns dar...a fost dorinta ginerelui adica a fiului si norei i-a placut tare nu m-a lasat sa o schimb! Ei zi ca noi romanii suntem prea conservatori toate soacrele era in...negru Am vrut sa o schimb as fi dorit un verde nu f, inchis dar nu m-au lasat! INCA O DATA MII DE MULTUMIRI PENTRU PROMPTITUDINEA CU CARE ATI RASPUNS!
Ideea e ca nu stiu cum e modelul.
Daca se potriveste siluetei si mai ales la ales nora impreuna cu ginerele sigur e ceva dragut!
Daca doriti ne puteti lasa o poza cu o rochie asemenatoare sa ne facem o idee.
Sunteti o doamna sperba atata timp cat raspundeti cu atata educatie.
Petrecere frumoasa si mult noroc insurateilor.
DaciaRomania întreabă: