Parerea mea degeaba faci sport daca nu manci mai putin, nu manca asa mult si manca ce ajuta corpul,organismul nu are nevoie de zahar,sucuri, dulciuri, paine, fast food chiar nu are nevoie, manca fructe, legume crude, proteine, s-a dovedit ca infometarea creste concentarea cu 40 la suta si speranta de viata cu 30 la suta, creste sistemul imunitar, noi ca mamifere nu mancam mult in trecut de fapt o mancare e destula e zi, moartea se datoreza medicamentlor nu a foamei, bine nu trebuie sa ti foame si sa manci putin, sincer isi spun foamea face bine e simti bine
Esti Emo cumva?
"sincer isi spun foamea face bine e simti bine" chiar?
Ea nu mănâncă mult, nu ai vazut ca a scris ce mănâncă!
Dragul meu moartea nu se datorează pastilelor, fara ele daca aveai o durere de măsea nu iti trecea in trecut decat peste câteva zile, in schimb acum iti trece in 15 minute!
O masa in zi nu este îndeajuns pentru corpul tau, tu trebuie sa ai o cantitate de vitamine /proteine etc.pe zi si la o masa nu poti fi capabili de a asimila tot ce ai nevoie.de aceea avem nevoie de 5 mese micuțe pe zi ca sa oferim corpului timpul necesar de digerate si nutrienții de care are nevoie!
Cu burta goală nu te poti gândi la nimic altceva decat la mancare, de aia este recomandat ca sa avem 5 mese usoare pe zi ca sa nu avem senzatia de " burta plină " cu care într-adevăr nu vom putea fi in stare de a ne concentra la nimic mai mult decat la un pat si o perna
Eu nu am facut nici un studiu, dar un om normal nu ar trebui sa aibă 2 feluri de mancare la o masa in niciun caz!
Mic dejun
Gustare
Prânz
Gustare
Cina
Gustare!
Trebuie sa mananci putin si des asa corpul tau răspunde mai bine, nu ii dai o avalanșa de mancare o data in zi!
Putin si mai des!
Stai linistita, este complet normal sa te enervezi si sa plângi este la fel de normal sa si palmuiesti oamenii cand esti la dieta!
Daca tu stii sigur ca nu ai mâncat dulciuri si nu ai băut sucuri acidulate in trei saptamâni, acorda-ti si tie un sfert de gogoasa(ce ti-ar pofti sufletul ) si un pahar cu cola, meriți!
Nu dispera sa ajungi ca intr-o pasa proasta sa mergi in prima cofetărie si sa infuleci 3 prăjituri si sa bei 2 l de cola, ce este foarte rău!
Felicitări pentru progrese!
Stii ce poti bea cand iti este foame dupa ce mananci?, un pahar mare cu ceai!
Eu folosesc ceai de mușețel si fructe de pădure amestecat este foarte bun.
As folosi si tei dar nu am de unde sa cumpăr aici
Bei o cana mare si te iei cu alta activitate ca sa uiti!
Haha.imi pare rau sa-ti spun dar nu o sa dispara niciodata...niciodata.stiu cum e.
ce poti face insa e sa stabilesti o zi in care ai voie sa mananci ORICE iti doreste inima. poate fi o data pe saptamana, pe luna sau odata la 2-3 zile.depinde de cum te simti
Si eu am vrut sa slabesc si timp de vreo o luna am mancat sanatos si destul de putin.la inceput ma chinuia pofta, dar cu timpul m-am obisnuit ca nu trebuie sa mai mananc si mi-a fost mai usor sa le refuz, mancand in schimb fructe sau altceva.pot sa te intreb cum ai slabit?
Cred ca e mai bine sa mananci sanatos chiar daca iti este pofta de ceva fast food si asa mai departe eu te sugerez sa mergi in cotinoare sau sa mergi la sala