Mie imi plac femeile tatuate din cap pana in picioare, care au facut abuz de solar, de plastic ieftin si acid ieftin in buze si care miros a ..proxenet, aceste femei fatale de la tara care au devenit un etalon pentru cocalarii posesori de masini diesel sh si stat in chirie, acesti neica nimeni care nu au muncit in viata lor pe nicaieri, dar le au cu vrajeala, pimps si lover boy e plin de voi!
Ups eram sarcastic...
Uite și răspunsul câștigător! Felicitări chiar daca nu are mare legătură cu întrebarea.
Multumesc tinere!
Destul de măgulitoare aprecierea. Chiar am întinerit puțin. Mulțumesc frumos
Stiu cum e nici eu numai am 20 de ani, fara griji si fara bani
Femeile despre care vorbesti tu, sunt un etalon de succes in societate, nu doar in lumea infractionala. Adolescentele vor sa fie ca ele, baietii " buni" le vor, televiziunile le platesc. Bine ai venit in 2023.
Eu am griji din cauza la banii,,?
Când am întrebat dacă bărbaților le plac femeile care poartă ochelari de vedere din necesitate. Mă refeream daca o femeie cu ochelari de vedere este mai atractivă, daca acest lucru le face mai interesante mai sexy, daca este un dezavantaj la prima vedere. Faptul că unii sa pară interesanți fabulează pe lângă subiect, pe mine nu mă deranjeza.
Eu doar i-am raspuns lui simpatik. Am completat ce a spus el, niste argumente ft bune. Eu am raspuns la comentariul lui, nu stiu de ce a aparut ca un comentariu separat. Dar imi sustin parerea, cred ca am spus adevarul.
Nu se zice "... din cauza la banii,,?" ci "din cauza banilor?", fir-ar a dracului de limba romana!
Oricum "banii" se scrie cu un singur "i".
Dupa "Multumesc frumos" se pune semnul exclamarii.
Sunt un accesoriu necesar la oricine, numai la femei. Din cauza problemelor de vedere. De ce m-ar deranja o femeie care poarta ochelari daca este persoana care corespunde cerintelor mele?
Intrebarea ta este cam imatură.
Întrebarea era daca sunt atractive, frumoase. Constatarea este inrelevantà
Irelevantă nu inrelevantă.
Da, sunt atractive, nu toate, bineanteles.
Unele poarta niste ochelari care nu sunt potriviti cu fizionomia feței.
"Irelevant" este Î din a... În interiorul cuvântului ( bineanteles)
Care este irelevant, [bineînțeles] Și mulțumesc frumos pentru corecția gramaticală
Ce sa iau? In loc de punct ai pus particula "us"? Eu zic sa te duci sa-i ceri banii celui ce te-a invatat limba romana.
"Sunt ochelarii de vedere un accesoriu avantajos femeilor? Barbatilor, va plac femeile cu ochelari?" Eu asa scriam, daca scriam asemenea intrebare.
Nu sunt un accesoriu ci o necesitate medicala.Nu poarta niciun om normal ochelari cu lentila simpla asa de fashion.
Daca ar fi avantajos, ar purta toate. Chiar si daca nu au nevoie, ar purta ochelari fara dioptrii.
Foarte adevărat, așa este uneori sunt femei care poartă ochelari de vedere cu dioptrii 0.
Eu sunt indiferent daca o femeie are ochelari sau nu, importante sunt alte lucruri.
Mă refeream daca este un dezavantaj? daca par mai atractive? Celalte aspecte sigur că sunt importante, dar în contextul întrebări, avantaje dezavantaj
Pe langa ca n-avea ce cauta semnul intrebarii dupa el se scrie litera mare.
Ar trebui sa te intereseze sanatatea ochilor tai si nu aspectul CU ochelari. De altfel, exista rame care te avantajeaza mai mult decat daca nu le-ai avea. Nu cumpara ce este la moda ci ceea ce ti se potriveste.
Foarte frumos și elocvent răspuns. Întrebarea este de asemenea referitoare la felul în care percepem noi, bărbați că un avantaj sau dezavantaj? (Lăsând la o parte din punct de vedere medical,) aspect la o prima vedere
Cănd unui om îi lipsește piciorul drept. Proteja nu-i un accesoriu, ci o necesitate.
La fel și cu vederea.
Avantajul la ochelarii de vedere este că poți alege unii care să te facă mai sexy și atrăgătoare,
Pe cănd la proteja de picior nu.
Eu port lentile de contact de 20 de ani. Pentru mine este ce-a mai eficientă modalitate de-a rămăne așa cum imi doresc.
Felicitări pentru constatare! Uite un punct de vedere. Așa da argument.
Că o glumăNu contează dacă are sau nu ochelari
Boss,asta e doar o glumă și nu are nicio treabă cu întrebarea mea!
Gaby212 întreabă: