| xIonellushx a întrebat:

Sunt prea grasa pentru inaltimea si varsta mea? 1, 60m, 13 ani, 50 kg... Fundita daca data raspunsuri potrivite

4 răspunsuri:
| xButterflyxX a răspuns:

Nu,esti foarte bine, tinand cont de inaltimea ta, mentine-te tot asa.Consuma multe fructe si legume si incearca sa consumi mai rar alimentele grase, prajite, fast-food, dulciuri.De asemenea fa miscare, iesi afara cu rolele sau bicicleta cu prietenii.
Sper ca ti-am fost de folos!

| lucian007 a răspuns:

Nu,kg trebuie sa fie cu 10-15 mai putin decat acei centimentru de la inaltime(, 60)

| ღSოiℓεFօгMεεღ a răspuns:

Nu esti foarte grasa esti chiar foarte bine. Pentru inaltimea si varsta ta -greutatea minima acceptabila este de 47 kg
-greutatea ideala: 53 kg
-greutate maxima acceptabila : 60
Sper ca te.am ajutat! :*

| mihaela155 a răspuns:

Eu am 1 m 60 si am 14 ani (47 kg) nu stiu daca e normal ca la varsta de 13 ani sa ai asa dar stiu ca cea mai buna prietena a mea are aceasti varsta ca tine dar are 52 de kg si nu e deloc grasa incearca sa tii un regim de slabit.In care sa mananci dimineata o felie de paine prajita cu salam si un ceai sau cereale cu lapte.La pranz un bol de supa si legume cu carne de porc la gratar (stiu ca, carnea nu prea ar merge la regim dar la gratar nu are asa de multa grasime in ea)cu un suc natural de fructe si seara ceva mai usor cum ar fi rosii cu, castravetii si branza pana in ora 19. Fundita?big grinSper ca te-a ajutat cu ceva!