Pai eu nu o contrazic pe mama ta, dar, asta nu inseamna ca nu poti folosi de exemplu un balsam de buze si un lac pentru unghii. Da, sunt de acord, trebuie sa fi naturala, dar asta nu inseamna sa nu te ingrijesti de tine. Iar la 13 ani deja incepi sa cresti si pana la urma tot o sa ajungi sa folosesti si lucrurile acestea, insa, nu exagera! Vorbeste cu mama ta si sigur daca ii explici va intelege :* Iti urez succes. Fundita?!
Pa, pa
Are dreptate, mai ai timp si atunci cand o sa fii mare ai sa vrei sa mai traiesti inca o data copilaria.
Http://www.femei-moderne.ro/......,5842.html iata ce spune aici... eu sunt de acord cu celelte fete cum ca nu ar fi rau putin luciu care dincolo de aspectul estetic iti portejeaza buzele de soare si frig si putin lac care de asemenea iti intareste unghiile.
Sa stii ca ii dau dreptate, la mami tau... sfatul "ei" iti va fi de folos si pe viitor
Mama ta are dreptate. O fata de 13 ani e caraghioasa cu unghiile sau cu buzele vopsite, zici ca e clown.
Scumpa un balsam de buze nu strica. si la unghiute tot ce conteaza e sa le ai mereu curate si date cu un lac.
Poti folosi balsam pentru buze si lac incolor pentru unghii, vorbeste cu mama ta, nu cred ca o sa se opuna la asa ceva.
la mine la urziceni sunt fetite de 4 ani care isi fac unghiile... poate un strugurel, si lac de unghi cu stik-are sa lipesti pe unghi e ceva.
Machiajul strident la vârste fragede poate arăta rău. Eu te sfătuiesc să încerci un gloss transparent sau un balsam de buze, iar pentru unghii un lac transparent sau o oja în nuanțe pastel. Sunt sigură că mama ta va fi de acord.
Nu esti deloc prea mica. Eu am 13 ani si 3 luni si deja folosesc o multime de produse cosmetice si imi fac unghiile. Mi se pare un lucri perfect normal ca la 13 ani sa te machiezi[ nu prea strident] sau sa porti tocuri[dar nu prea mari.~maxim 10cm]. dpinde doar de tine. daca vrei sa faci asta, stai de vorba cu mama ta si incearca sa o convingi. Insa trebuie sa ai mare grija la produsele pa care le alegi, pentru ca depinde si de tipul de ten. pot aparea alergii sau cine stie ce alt ceva.
Sincer? eu am 13 ani si stiu ce inseamna. nu mi se pare ca daca ai unghiile mai lungi si facute cu un roz deschis sau daca ai un model esti caraghioasa. sau daca te dai cu putin rimel si cu un luciu de buze cu o culoare cat mai naturala arati ca un claun. in plus nici baietilor nu le plac tipele care la 13-14 ani se comporta la la9-10 ani. ma refer la faptul ca nu se penseaza, nu se epileaza si alte prostii de astea.niciodata nu e prea devreme sa incepi sa folosesti produse cosmetice, in plus fondul de ten este recomaqndat iarna, pentru. ca protejeaza tenul, si un balsam de buze, iar vara, o crema de fata pentru zi, un ruj deschis la culoare si un fard lichid de pleoape nu strica. poate ca voi, cele cate ati lasat comentarii sunteti mult mai mari, iar cand voi aveati 13 ani nu va machiati sau nu purtati fuste scurte si tocuri.sincer acum.sa nu exageram, nu suntem pe vremea comunismului.in privinta alcoolului si a tutunului[deviem de la subiect, dar in finee] da, sunt de acord ca o fata de 13 ani nu trebuie sa bage alcool si tutun in ea, dar oare stie cineva ca e mult mai gaunator sa inspiri fumul de la tigarile altora decat sa fumezi? acum, nu sugerez nimanui sa se apune de fumat, cel mai bine e sa te tii departe de ei care fumeaza, iar daca ai prieteni care fac asta, sa ii determini sa se lase, pentru. ca unii "copii"[ nu ca eu nu as fi] la 12-13 ani se apuca de fumat doar ca sa se dea mari.cred ca am mare dreptate in tot ceea ce am spus, iar daca tu vrei sa tii cont si de sfatul meu, chiar m-as bucura. arata-i si mamei tale comentariile de la mine, poate o vei pune pe ganduri si se va razgandi.:*:*:*
Deci.
1) un rimell
2) o pudra
3) un creion pentru ochi
4) unghiile le poti da cu albastru verdeee rozz, portocaliuu rosuu galben toate culorile vii.
fratee da ce aveti?
strugurell da... ca nu o sa te daii cu rujj rosu pe buuzee darr lac de unghii? bine la scoala... darr in vacc de vara. mai ales ca se ppoartaaa nuantele vii colorateee. cele enumerate mai suus
asa la scoala poti sa te dai cu rimel pudraa. nu fond de tenn ca imbatraneste tenull si o sa ai ridurii.creionnn negruu :X mie imi sta suuper biiine cu creion nergu pe la ochi(am ochii caprui) si cu o coditza micuta :X.
a si inca ceva. pensaatul conteaza fff muulltt in creionareaa fetei acum dep de forma feteeii
si epilatull varaa trebuie neaparattt saa nu aparii cu padure la subrattt si p picioare. nu iti recomandddd lama de rass ca indeseste paruullll
asa
vestimentatiaa
vara astaa se poartaaa pantalonii scurtii cu dresurii darr... acum. dep de vreme
tricouri colorate mai lunngii :X am vz unu la new yorkerr cu. wanna be my boyfriend? :X ahh ill adoorr o sa mi-l cump :X
si in pic. tenesi sauuu sandale cu multe cureleeee :X:X
ps am 13 ani :X
razadeluna întreabă:
DaciaRomania întreabă: