| BlackRoseMary a întrebat:

Sunt reprezentant Avon. Se poate plasa comanda in prima zi a campaniei? Daca da, in cazul de fata, campania incepe pe 16.04. 2015. Daca voi comanda express imi vine pana pe 19? 19 e duminica, astia fac livrari duminica? Am o comanda mare de la cineva care daca nu le primeste pana pe 19 nu le mai vrea deloc. Va rog, am nevoie de raspuns rapid. Funda

Răspuns Câştigător
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Avonul nu lucreaza duminica, doar de luni pina simbătă, dar nu stiu daca ei aduc in weekend produsele acasă adica simbăta, vezi ca m i este un amănunt, avonul de multe ori nu i ti dă toată comanda, nu au pe stoc asta e scuza lor, si produsul va veni automat in comanda viitoare, deci daca acea persoană care ti a facut comanda o m ai vrea, dă o azi, si poate ca mîine poimîine o si ai, daca esti din Bucuresti, mergi direct la firmă si o i ei m ai repede decit pină vine curierul acasă, că ăia nu au o zi si o oră anume, de obicei vin dimineata si daca dormi sau nu esti acasa pa, ai pierdut ca ei nu vin si a doua oară, cel mai sigur cind faci comanda avon ceri cu livrare la firmă, mergi tu cu buletinul original si o scoti, daca e multă marfă i ati cu tine sacose si plase solide ca sa incapă tot, plus cataloage, daca ai masină e simplu "arunci" cutiile pe bancheta din spate si ai plecat. De cit timp esti reprezentantă avon? Mult succes si sanatate, ce virstă ai?

2 răspunsuri:
| BlackRoseMary explică:

S.a rezolvat, se pare ca nu exista sa intarzie cu livrarea, am dat joi si a venit sambata. Nu, nu sunt din Bucuresti. Multumesc mult

| Andreea_Prudner_1995 a răspuns:

Ai putea sa ii dai Vineri pe 17.
E cel mai simplu lucru