Eu as zice sa renunti cu Lady's din prima. Acum nu stiu ce sa-ti spun de Oriflame.Eu sunt reprezentant Avon si sunt multumita.Acum depinde. Unii oameni prefera cosmeticele mai naturale, iar altii alearga dupa preturi mici. La Avon sunt preturi pentru toate buzunarele. Acum gandeste-te ce prefera prietenii tai. Eu as spune ca Avon pentru ca are preturi mai mici si asa le-ar mai conveni la oameni sa cumpere. Acum nu stiu ce sa mai spun, decizia finala e a ta. Oricum, poate te gandesti ca Lady's are produsele mai ieftine, dar putine machiajuri.De exemplu la Avon la noua gama Color Trend oricui ii ia ochii... Te pup si sper ca te-am ajutat.
Ana, ai dreptate! La Lady's chiar ar trebui sa renunt din prima. Produsele nu sunt foarte cunoscute si calitatea e indoielnica. De la Oriflame foloseam eu cateva produse si de-asta m-am inscris mai mult, insa mai greu cu comenzile. La Avon aveam comanda cea mai mare, e o firma foarte cunscuta si intr-adevar, pentru toate buzunarele. De la Avon nu prea folosesc produse pentru fata pentru ca mi-e cam teama, iar unele nu au niciun efect. Singurele care mi-au placut au fost cele de la Planet Spa. Pentru fata o sa-mi iau produse de ingrijire de la farmacie sau plafar.
Pupici!
Pupici si tie!
Eu sunt la oriflame si sunt foarte multumita, comenzi multe, dicount mare, deci ce sa mai perfect, plus produse bune!
Eu sunt reprezentanta la Oriflame si sunt foarte multumita. Am comenzi de 300, 400 de lei. Produsele mi se par mai bune, tinand cont ca folosesc multe produse de la ei. Un avantaj la oriflame este ca ai discount mai mare si nu ai obligatia sa plasezi o comanda in fiecare campanie. Recomandarea mea e sa renunti la lady's(unde am fost si eu reprezentanta) si sa mai tii o luna, o luna si ceva ambele reviste, sa vezi cum merge treaba. Sper ca ti-am fost de ajutor
.
AndreDeeaA întreabă:
milkyway2000 întreabă:
insanelove întreabă:
D0mnIs0araCapsunIcka întreabă:
DaciaRomania întreabă: