Cel mai bine ar fi sa mergi la un salon. Daca vrei sa iasa bine Acasa nu iti pot garanta ca va iesi blondul ala care il vrei tu. Strangi cativa banuti. Te duci la salon si spui exact ce ne-ai spus si noua Acolo esti pe maini bune
Succes!
Pentru prima vopsire, schimbarea de culoarea cel mai bine e sa mergi la un salon. Apoi pentru urmatoarele dati iti va fi mai usor dar prima data e mai bine sa lucreze un profesionist.
Numai la un salon si o profesionista poate sa-ti faca asa cum vrei, dar sa stii ca sunt mai multe etape pana ajungi la culoarea pe care o doresti. Sa ai rabdare si bani.
Singura nu o sa reusesti, du-te la un salon si-ti vor spune acolo daca se poate ca de la prima decolorare sa-ti iasa ceea ce vrei. Daca nu, putina rabdare si dupa cateva saptamani de "blond morcov", o sa ai si culoarea mult dorita
Din cate stiu eu prima vopsea iese asa cum vrei, din cate am auzit si eu.
Sau poti ca in loc de vopsea sa folosesti oxidant, dar iti cam arde parul. Oricum sper sa iti iasa, bafta:*
Maica-mea este coafeza si cosmeticiana si din cate am vazut ea folosete un pic de decolorant, apoi trebuie sa combini doua nuante de blond inchis si nu folosi Palette pentru ca nu-i de calitate.
Pe langa vospea ia-ti un praf decolorant puternic. Praful il pui in functie de blondul care e pe cutie si culoarea parului tau. Daca il vrei mai deschis de cum e pe cutie pui putin mai mult praf dar nu exagera, ti-ar iesi o culoare foarte misto, dar in 2-3 luni sau poate chiar mai mult vei ramane cu jumatate din par. Crede-ma sunt coafeza si am vazut destule cazuri :o Succes blondo