anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt satena si as vrea sa-mi pun o suvita colorata. Ce culoare ar merge? thinking Funda...

Răspuns Câştigător
| OoBunnyoO a răspuns:

Blonda sau roscata, mai normale. Acum nu stiu daca tu te referi la culori mai comune sau culori mai "nonconformiste". Daca sunt cele din a doua categorie probabil ca ar merge orice culoare, desi cred ca ar veni foarte bine cu un roscat, inchis foarte intens.

12 răspunsuri:
| IrinaAniri a răspuns:

Doar o suvita nu prea merge, arata araghios (parerea mea) poti sa iti faci mai multe, sau sa te vopsesti doar pe varfuri. iar la culori ai 2 variante: culori indraznete(verde, albastru, rosu aprins, roz etc), sau culori naturale(blond, negru etc)

| Giuvaer a răspuns:

Verde

| cammm a răspuns:

Albastru sau verde.

Cu placerehappy

| ScheißeBeMine a răspuns:

Mov big grin

| Th3Unknown a răspuns:

Parerea mea e ca santenele sunt perfecte asa... sincer am vazut o gramada si bleah. Daca as fii in locul tau nu mi-as pune suvite false, eventual m-as vopsi cu blond.

| Mihaitzz a răspuns:

Dar ce are parul natural, asa cum ii el?

| Andreeaa56830 a răspuns:

Rosu sau grena, chiar si mov sau verde. orice culoare care ti-ar scoate ochii in evidenta.

| gabytza8 a răspuns:

Verde sau Rosuwinking

| BettynaAstrid a răspuns:

Pff,blonde,dar nu o nuanta prea deschisa.Am vazut la o fata si era fain.

| Pisiiiiic123 a răspuns:

Paiii depindee blond sau un un o culoare mai aprinsaa stiu cum e am avut si euuu iti sta super eu am avut suvite verzii si erau super dragutee si am parul saten... Funda?

| roxyzuzu a răspuns:

Albastru inchis
funda?happy

| roxyzuzu a răspuns:

Albastru inchis