| mac_6026 a întrebat:

Sunt un baiat mai gras, mai pe scurt, si nu stiu cu ce ar trebui sa ma imbrac ca sa par mai slab sau ma rog, sa nu ma simt prost

6 răspunsuri:
| IcsD a răspuns:

Slabeste... Adica poti sa iti iei tricori mai largi. dar va fi cam degeaba

Fa tot posibilul sa slabesti la inceput va fi mai greu

| Elena1234456 a răspuns:

Prost nu trebuie sa te simti.Imbraca-te in haine mai largi si fa mult sport.

| ~ вα∂ вσу ~ a răspuns:

Si eu sunt mai plinut big grin dar in general port haine nici prea largi nici stramte. port doar haine care imi sunt bune

| Brigitta a răspuns:

Salut mac! (asa ii poreclit prietenul meu) happy
In primul rand evita sa porti tricouri, bluze, sacouri casual care cad pe umeri pentru ca o sa atraga atentia pe zona mediana a corpului.
Nu purta imprimeuri mari sau multe, eventual un imprimeu mic, cel mult mediu, pe o parte a corpului. Nu purta dungi orizontale sau diagonale, poarta dungi verticale pentru ca dau senzatia de alungire a corpului.
Nu purta camasa alba cu pantaloni negri pentru ca te dezavantajeaza (pantalonii negrii subtiaza picioarele, camasa alba scoate in evidenta abdomenul). Incearca haine de o culoare apropiata. Poti sa te imbraci in negru ca sa fi mai elegant si alege accesorii (cravata, ceas, curea...) colorate.
Poarta sacouri cu trei nasturi (doi nasturi dau senzatia de corp robust); primul nasture se poarta incheiat.
Nu purta niciodata camasi/bluze pe gat sau cu guler inalt. Cauta camasi cu guler ascutit.
Nu strange cureaua pe talie, daca porti curea. Nu purta telefoane, chei in buzunarul de la pantaloni.
Ia-ti pantaloni mai lungi, care aproape sa atinga podeaua. Sa nu te stranga niciodata pe talie.
Dar intre timp, daca te simti complexat incearca sa slabesti. Poti cere si ajutorul unui nutritionist.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hainele mai largi nu sunt neaparat raspunsul. Asa eram si eu... ia haine cu 2-3 masuri, nu purta blugi.pana cand m-am privit odata in oglindasi nu mi-a placut, si mi-am luat haine mai mici in care ma simteam mai bine, imi veneau mai bine. Adica sunt gras... da nu trebuie sa port o patura dupa mine laughing. Si nu trebuie sa te simti prost ca esti gras, intr-o zi o sa scapi de greutate. De ex, n-a reusit nimeni sa ma intreaca la o alergare big grin. Se uitau uimiti cum i-am intrecut. Enjoy your life!

| Zabaleste a răspuns:

Sal frate, trebuie sa te duci la sala ca sa slabesti ca hainele nu te ajuta crede-ma am incercat stiu ca a trecut 7 ani de cand ai pus intrebarea dar am simtit nvoai sa iti dau unsfat totusi nu cred ca mai esti gras acum cred ca ai copil care e gras dar poti spune sfatul asta copilului tau care e gras, dul la sala