| spellman a întrebat:

Sunt un barbat normal, dar cu excess de par pe piept. As vrea sa mi-l epilez undeva, dar toate saloanele sunt ticsite cu femei care se uita ciudat la tine numai daca pasesti

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

Cat de paros poti sa fii? Ar fi aiurea daca n-ai avea deloc par, pe nicaieribig grin! Daca tii neaparat sa-l epilezi si nu vrei sa dai pe la un salon, incearca acasa, cu o crema epilatoare.Este ideala pentru indepartarea rapida, pe termen scurt a parului nedorit de pe corp.Este usor de folosit, iar procedura nu este dureroasa.

18 răspunsuri:
| pisi dy a răspuns:

Si-oi fi complexat? mmm, mie mi se pare sexi.atata timp cat esti curat si ingrijit n-ai de ce sa-ti faci griji.Sunt si saloane pentru barbati, da o cautare pe net!

| anonim a răspuns:

Si de ce ma rog doresti sa te epilezi? nu stii ca barbatii parosi sunt cei mai virili, iar femeile se dau in vant dupa ei?big grinbig grin

| Ben. a răspuns:

Ciudat nu! chemator! dar si tie-ti place sa suferi! fa-ne si 9 1 clip mititel cd te depileaza.hi hi hi.

| anonim a răspuns:

@anna-cat de paros poate sa fie? gandeste-te ca daca mergi cumva cu el la o gradina zoologica, cred aia ca ai plecat cu maimuta dupa tine acasa.big grinbig grintongue

| Ben. a răspuns:

Cd s duce vara la plaja se mira lumea d c poarta pullover.

Anna
| Anna a răspuns:

Si care-i problema? De cand sunt mica imi doresc o maimutatongue

| anonim a răspuns:

@anna-pai infiaza-l.rolling on the floor tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai se minuneaza ca esti barbat si vrei sa devii femeie. Lasa-ti parul' pe piept, n-ai vazut cum geme gagica de placere cind sta cu capu' pe pieptu tau si-ti mingiie cirliontii? big grin

Anna
| Anna a răspuns:

@emil-eu chiar am vorbit serios.Si ma refeream la maimuta-animalbig grin!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Anna, sa nu uiti de lesa happy Si fireste biciu si nuielusa big grin

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Lasa excesul, nenicule! Inca nu ai dat chiar de nici una care moare dupa paduricea ta? Multe mor dupa ea, sa aiba cu ce sa se joace, ca ele nu prea mai au jos! Parerea mea, dar si a altora!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum vezi, avem simtul umorului! daca te enervezi...smulgeti parul... dar nu din cap, cel de pe piept! daca te epilezi o sa suferi groaznic, ustura, doare si la cateva zile o sa te scarpini ca dupa purici.cand o sa creasca o sa fii dezamagit, nu creste uniform si o sa ai o senzatie vizuala de -implant de par pe piept! stai linistit, o sa fii iubit pentru ceea ce esti si nu pentru parul de pe piept!

| anonim a răspuns:

@anna-pai dar ce, mai exista si maimute pasare, sau maimute insecte? eu stiu de la zoologie ca maimuta este un animal, poate ca tu stii altceva, si deja ma faci sa zambesc..., oricum, ai spus-o destul de finut.tongue

Anna
| Anna a răspuns:

@emil-mai exista si omul-evoluat din maimuta(pentru unii).big grin

| anonim a răspuns:

@anna-tu de ce crezi ca am facut afirmatia ''ai spus-o destul de finut''?tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cunosc foarte multi baieti de liceu care merg la salon si se epileaza ( nu numai pe piept dar si pe gambe ). Nu stiu in ce oras esti tu si cum sunt saloanele pe acolo, dar cred ca daca mergi la salon devreme, cand se deschide, e un risc ceva mai mic sa dai nas in nas cu prea multe femei.
Deci : vezi la ce ora se deschide salonul, in general pe la 9-10 dimineata am vazut eu, si intra cu incredere!

| claudya a răspuns:

Incearca cu ipl la salonul slimart din Bucuresti si vei fi foarte multumit...

| lili24 a răspuns:

Parerea mea este sa te duci sa te epilezi, moda jucatului cu "paduricea de pe piept"la barbati cum scriu unele fete, a cam trecut. Un barbat ingrijit, aranjat, parfumat,"emana"prospetime, tinerete, energie, etc.Nu baga in seama ca femeile se uita la tine in saloane, capul sus si da-i bici (adica fa-ti o programare)