| Anonimaaaa10 a întrebat:

Sunt urâtă..Slabă,coșuri,invat prea mult.
Mda
Help
Nu vreau chestii gen :fiecare e frumos in felul lui.
Funda.
ce as putea face?

Răspuns Câştigător
| yoda1verde a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa te dezvolti in acelasi ritm cu colegele tale.Cunosc cazuri de fete "urate" care s-au schimbat radical in 2-3 ani..si viceversa.Esti clasa a 9a presupun, esti la pubertate e normal sa ai cosuri, o sa iti treaca de la sine, daca nu viziteaza un dermatolog si gata. Faptul ca esti slaba este un avantaj dupa mine, poti manca cat poti happy unii ar da orice sa poata face asta.Nu mai invata asa mult, socializeaza, amuza-te, anii de liceu trebuie sa iti aduca amintiri la batranete nu ii risipi stand in casa si invatand.Sincer mie imi vine sa rad cand ma gandesc cum eram si eu acum 4-5 ani si ma bucur ca am progresat de atunci.Treci printr-o pasa mai proasta,s-au adunat mai multe acum, incearca sa gasesti o activitate in care sa te dedici, asta iti va creste increderea in tine si o sa te faca mai valoroasa in ochii celorlalti. Daca tot esti slaba poti face ceva sport, e sanatos, iti ajuta si mintea si corpul si o sa te faca sa nu te mai gandesti la lucrurile negative.Bafta!

16 răspunsuri:
| minrest a răspuns:

La varsta asta, azi esti intr-un fel, peste sase luni in altul. Si cosurile tin un timp si trec. Cat, nu se stie. Pentru forma corpului si mai multa carne, poate un sport. Inotul poate. Sportul ajuta si tinuta, postura.

| VelaJohnny a răspuns:

Nu te mai desconsidera. Banuiesc ca esti la pubertate, stai linistita, corpul tau o sa mai sufere transformati, nu esti versiunea definitiva/completa (te-ai prins tu). Am intalnit cupluri in care un partener era acceptabil, iar celalalt nu prea, la aspect zic, insa cunoscand mai bine persoana defavorizata fizic, am observat anumite calitati atragatoare. Ideea e ca, trebuie sa lucrezi mai mult la partea interioara, pentru a compensa. Cui nu-i place o fire calma, intelegatoare, rezonabila, inteleapta, in comparatie cu persoanele arogante si fara cultura. Plus, ai sanse net superioare sa ai o relatii fericite, mature si de durata, deoarece nu se vor baza 90% pe aspect si 10% pe lucrurile mai importante. Un proverb antic al lui Solomon spunea ca frumusetea poate fi zadarnica. Fi modesta si nu te compara cu ceilalti, fiind invidioasa.

| Anonimaaaa10 explică (pentru VelaJohnny):

Toate fetele de a 9-a au fund., tâțe ...eu nimic ..Nu cred ca e ok.

| VelaJohnny a răspuns (pentru Anonimaaaa10):

Depinde de obiectivul pe care il urmaresti. Personal nu consider neatragator genul „slim", nu e nici un defect in asta. Am citit undeva ca felul in care ne privim pe noi insine are influenta mare asupra felului in care ne privesc cei din jur, si chiar e adevarat. Daca tu te consideri naspa, fi sigura ca asta va ajunge sa fie impresia si a celorlalti despre tine. Vrei sa fie alta impresie, schimba-ti punctul de vedere. O sa vezi lucrurile diferit peste cativa ani, cred ca toti in perioada asta ne-am consumat mult cu felul in care aratam si cum ne privesc ceilalti. Si pana la urma, nu e cel mai important lucru din lume cum ne priveste sexul opus, sau cat de chipesi suntem, nu te desconsidera datorita acestor lucruri, pentru ca pierzi din vedere ce e mai valoros.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate problema e doar in mintea ta, esti mult prea introspectiva. Poate ceilalti te vad atragatoare, cat despre invatat e ft bine. Crede-ma mintea e un inamic foarte mare, simte-te bine in pielea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu învăța prea mult, învață ce trebuie. Coșurile trec de la sine odată cu vârsta. Ești urâtă pentru că ești slabă. Îngrașă-te! Și să nu te tunzi băiețește, ci să porți părul lung.

Răspuns utilizator avertizat
| suntsuper a răspuns:

Incearca sa scapu de cosuri.
pune greutate(fa exercitii de rezistenta si mananca multe proteine)

Răspuns utilizator avertizat
| Wheizii a răspuns:

Eu iti recomand sa te apuci de fitness, eventual inot, cosuri in adolescenta toata lumea a avut, ai nevoie de atentie si studiaza in continuare ca e important.

| IJustDeath a răspuns:

La coșuri pasta de dinți este un remediu, dacă ești slaba cauta pe google sfaturi.

| AcelEmi a răspuns:

AI putea sa te uiti in oglinda si sa ti verifici pulsul, inima iti bate, creierul iti merge, ai o viata... e mai mult decat perfect. Trebuie sa ti educi mintea si sa ti spui ca esti mai superba va toate celelalte fete. Poti daca vrei!

| andreea964 a răspuns (pentru AcelEmi):

Super tare, bine punctat, chiar ma pot motiva cu chestia asta. Sunt persoane care suferă mult mai mult, care s.au nascut cu probleme de handicap, dar cu un suflet mare, acești oameni si.ar dori să fie ca toți ceilalți; dar noi... noi ne plangem că aspectul fizic nu e cum ne-am fi dorit, în timp ce acel om sărman se uită la tine și își zice "ce aș vrea să fiu ca el, sa pot să fiu singur pe picioarele mele". Doar iubindu-te pe tine, vei iubi și UNICA TA VIAȚĂ.

| Killthem a răspuns:

Dacă nu eşti mulțumită cu tine ai putea să mergi la dermatolog, să pui câteva kg, iar la chestia cu învățatul nu ai de ce să renunți.

| MixEverything a răspuns:

In general pesroanele urate sunt inteligente. Iti faci un prieten e singura solutie, omul ala daca stie sa te faca fericita sa te iubeasca, respecte e perfect. Alte sfaturi in privat.

| ggggggggggggggggggggggggggg a răspuns:

Daca nu vrei sa incepem cu „toata lumea e frumoasa in felul ei" atunci du-te si machiaza-te, cumparati creme pentru cosuri si fate frumoasa.