Mie imi spune un prieten ca sunt, obisnuiesc sa am poza cu mine pe dispay-ul telefonului. Nu, sunt, dar si Dumnezeu apreciaza ce e frumos!
Oo, da, asa imi spune sora mea narcisa)
dar numai eu stiu ca am complexe de inferioritate ...in somn
Just kidding
Ma consider normala
Emil, in functie de expeditorul 'stupid'-ului, uneori acest vot poate fi luat drept compliment Nu ma deranjeaza ca unii se simt calcati pe coada, nervi sau orgolii; e semn bun, ca se agita ceva pe-acolo si nu am trecut degeaba.
Nu dar cunosc destule persoane! pacat ca cei care se iubesc, nu prea au ce arata
Sometimes.
Sunt momente in care ma apuca narcisismul ...de obicei cand ma plictisesc
Noroc ca mai sunt si oameni normali...
PS-Eu nu sunt narcisist, nu vreau sa ma dau in spectacol si sa ma afund in penibil cum fac altii...
Oricum...ma bucur ca ai pus intrebarea.
@psiholoaga-observ ca tu si daca te iubesti singura, tot iti iei stupide.ma intreb daca ai lasa putin garda jos si ar roi baietii in jurul tau ce vei face? ma vei intrece la voturi ''stupide''?
@[m! ke]. -ce rau ai fost..., cum ai putut oare sa gandesti asa ceva despre o persoana atat de onorabila si de modesta.rusinica!
@dl.inginer-stim ca nu esti narcisit, nu trebuia sa ne confirmi acest lucru. tu esti de-a dreptul un izvor nesecat de prostie.si asta nu are nici o legatura cu narcisismul.
@psiholoaga-oare te pot contrazice? nu! singurul lucru ce pot face, este sa te parafrazez:''te iubeste femeile''.
NU! Uneori trec zile in sir pana sa ma uit in oglinda, singura faza e ca de la o vreme ma aranjez la munca, si uite-asa ma mai vad si eu in oglinda...