| DaReZon a întrebat:

Taicamiu tot ma forteaza sa ma tund, dar eu vreau sa imi las par lung. Nu prea cred ca imi sta asa de rau, sincer m-am saturat sa ma tund scurt, ca la armata. El tot spune ca arat ca un berbec cu parul asta in cap... Ce ziceti, imi sta asa de rau? Poza: http://tinypic.com/view.php?pic=2ias77n&s=5

4 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Incearca sa il aranjezi cat de cat, sa il dai pe spate sau sa il ridici cu fixativ si placa cand va mai creste si apoi il dai pe spate de tot daca vrei sa il lasi lung sa-ti faci coada.Nu iti sta rau asa, de ce ti-ar sta rau? Nici mie nu prea imi plac baietii asa tunsi ca la armata laughing oricum e alegerea fiecaruia.

| Wehrmacht a răspuns:

Si eu am aceeasi problema cu mama...doar ca eu il am de 25-30 cm.Ala e scurt.Nu vad de ce te-ai tunde daca nu vrei.Trebuia sa pui o poza cu toata fata. Spune-i nu si gata.

| LiviuAlexoiu a răspuns:

Eu zic ca iti va sta bine ^^

| Nobody35 a răspuns:

Sa iti lasi parul lung? Adica asa cum e in poza sau ceva mai lung? Eu cred ca iti sta foarte bine asa cum esti tuns in poza, nici vorba de a arata precum un berbec laughing. Incearca sa ii spui tatalui tau ca vremurile s-au schimbat, ca vrei si tu sa te tunzi la fel ca ceilalti baieti de varsta ta. Daca nu intelege, atunci mai ai de asteptat pana la 18 ani :-s. Mult succes!